Dagens julesang #7

Med kroppen litt mer på lag enn i går er jeg klar for en ny førjulsdag med nok en julesang til dere. Tusen takk til dere som ønsket meg god bedring i går. Det ser ut til å ha hjulpet litt! ;-)

I dag skal jeg til frisøren og sørge for juleklippen og så har jeg en del bilderedigering å ta igjen. Blant myyye annet.

En god nabo av meg, Jorunn, delte Celine Dions "So this is Christmas" på Facebook i går. I dag er det min tur. En fantastisk julesang sunget av en strålende vokalist.

Med denne ønsker jeg deg en stemningsfull førjulsdag:

 

Celine Dion: "So this is Christmas"
 
 


Én kommentar

leirabestas

15.12.2010 kl.11:33

Så godt å høre att du er bedre i dag.Takker for den nydelige musikken ,helt enig hun er en skjønn vokalist.Ønsker deg en fin dag og lykke til med alt du skal gjøre

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits