"De tar en spansk en"

I dag måtte jeg rett og slett le. Til og med høyt og ukontrollert i selveste kirka. Saken er den at vi har vært i kirka for å synge julen inn. Andrine bidro med sang i koret sitt og hun fikk stolt tenne det tredje lyset. Vi andre koste oss med å høre på nydelig sang og musikk fra det rike musikklivet bydelen vår har å by på.

Da skolekorpset skulle spille den spanske julesangen "Feliz Navidad" kommenterte Astrid hviskende: "Den tar de hvert år." Jeg hvisket tilbake at hun hadde rett i det. Umiddelbart etterpå så hun lurt på meg og deretter smalt stjernekommentaren:

"De tar en spansk en!"

Det er bare helt fantastisk når ungene mine har slik humor og en språkforståelse og - benyttelse som en norsklærermor fryder seg over. Herlig, Astrid, herlig!

Nå nærmer det seg tenning av tre adventslys og Månetoppen på TV. Litt senere er det på tide å banke søta bror i håndball. Kan fort bli en fin adventskveld, dette også. :-)


5 kommentarer

Trine Pernille

12.12.2010 kl.17:56

hehehe herlig :)

Av en eller annen grunn så har jeg aldri likt denne julesangen...

mimmimor

12.12.2010 kl.17:58

Herlig - gøy med unger som tar språket på kornet :) Her hører vi sangen jevnt og trutt. Ble litt overrasket over nissefokuset i videoen, det er liksom de tre vismennene (i den grad de var tre) som er det helt store her nede. I tillegg til den hellige familien, da :)

anettesbokboble

12.12.2010 kl.18:17

Ha ha ha, så herlig :D

leirabestas

12.12.2010 kl.21:10

Det er noe som heter gullkorn fra barnemunn.

Likte godt julesangen du delte med oss i dag:))men når det gjelder håndballkampen gav vi opp nå og gikk over til ett program om storelgen,tviler sterkt på att vi får norsk seier i kveld

I gode og onde dager!

13.12.2010 kl.08:06

Fin stemning i kirken nå før jul...

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits