Søte juleforberedelser med kristen snert

I dag skulle pepperkakene vi bakte pyntes. Da var det fram med melis og smarties i stort monn og bare fantasien og kreativiteten satte begrensninger for resultatet... :-)

Noen glimt til dere:


Mens det enda var fullt i skåla...Så var jentene godt i gang......Legg merke til denne pepperkaka, som har en utstanset figur i "magen".
For Andrine var det en selvfølge at pepperkaka var Maria og at rommet i magen tilhørte den ufødte Jesus! ;-)Her er Jesusbarnet kommet på plass også...
Ser ut som Josef må ha vært mørkhudet. Hehe.Ferdig! ...og tid for obligatorisk fotografering.
Da er det bare å smile så godt man kan så mor blir fornøyd. ;-P


Underveis i pyntingen havnet det nok litt i munnen også. Det blir man nok aldri for stor til! Vi hadde også julemusikk på og allsangfaktoren var høy. ;-) Helt herlig! Etterpå samlet vi oss foran TV-en, store og små, og fikk med oss hendelsene hos de blå og røde på Månetoppen.

Enda en koselig kveld i heimen nærmer seg slutten... Snart er det helg igjen med masse på programmet. Vi bretter opp ermene og gleder oss!
15 kommentarer

anettesbokboble

09.12.2010 kl.21:18

Så herlige bilder, og den flotte Mariapepperkaken var jo rent rørende. Jeg har store planer om baking på søndag, men med en magesyk Ingrid i huset må vi kanskje gjøre om litt på planene :( Omgangssyken går som en farsott i området og jeg krysser alt jeg har for at vi andre klarer oss utenom. Ellers er det et gnistrende vintervær ute etter noen dager med plussgrader. Elsker lyset og fargene som er ute når det er frost og kaldt :) Stoooor klem :)

allis

09.12.2010 kl.21:48

Ååhhhh så flinke dere er, dette såg bare så godt ut;-))

Alltid koselig og komme innom bloggen din;-)

Marit

09.12.2010 kl.22:06

..eller er det Gud som er mørkhudet ;0)

maria

09.12.2010 kl.22:08

ååå sååå koselig!! Herlige Andrine med Jesus barnet;) Hehe!!

Med andre ord

09.12.2010 kl.22:09

anettesbokboble: Tusen takk for kommentaren, Anette. Svarer deg på din blogg, jeg. :-)

Marit

09.12.2010 kl.22:10

Haha. :-D Kjempekoselige juleforberedelser dere har. :-) Savner litt det der når ungene var mindre, er ikke helt det samme nå, stå å bake aleine .. tror jeg dropper det i år igrunnen. Selv om tanken var litt annerledes for et par uker siden.

Med andre ord

09.12.2010 kl.22:10

allis: Det var veldig godt også! Nå har jeg vært innom din blogg, for den er også alltid så trivelig å besøke. :-)

Med andre ord

09.12.2010 kl.22:11

Marit: Jeg tror du har et poeng. ;-)

Med andre ord

09.12.2010 kl.22:11

maria: Ja, hun er både søt og kreativ!

Med andre ord

09.12.2010 kl.22:13

midtlivskrise: Takk for kommentaren! Har vært innom og kost meg på bloggen din i kveld også. Du skriver så godt.

Lov å droppe ut av planene, vet du, det viktigste er at man finner en løsning man er fornøyd med. :-)

leirabestas

09.12.2010 kl.22:15

Når jeg ser disse koselige bildene ,da lengter jeg litt tilbake til tiden våre barn var små.Nå som min mann og jeg stort sett er alene blir det ikke prioritert på samme måte lenger.Pepperkakene deres såg helt lekre ut,småjentene dine likeså

10.12.2010 kl.09:53

Hei kjære bloggvenn:O) Tusen takk for fin kommentar på bloggen min, jeg har det ikke så lett om dagen, men det går seg til. Så har det vært mye jobb og mye strikking...har vært tøff i kjeften, så da får jeg få ferdig lange marius strømper og en marius genser på 16 dager, og jeg klarer det, så jeg er fornøyd og stolt:O)

Ønsker dere alle en super helg, og de pepperkakene ser aldeles nydelige ut<3<3

kozkoz

Med andre ord

10.12.2010 kl.10:05

leirabestas: Tusen takk for fine ord. Ja, årene med barn i førjulstida er gull verdt. :-)

Med andre ord

10.12.2010 kl.10:05

Anonym: Veeeldig koselig med livstegn fra deg, kjære bloggvenn!

Jeg forstår godt at jula blir vanskelig for deg i år... Det er i høytidene sorg og vanskelige følelser blir sterkest, og jeg har hørt at den første jula, den første bursdagen, første ferien osv er den verste. Ta godt vare på deg selv, finn gode minner å fokusere på og la dine kjære få gi deg omsorg, så skal du se at det går bedre enn du frykter. Tenker på deg og håper ting går din vei. :-)

Vi høres når du er klar for det. I mellomtiden må du ha en så god adventstid som du kan. :-) God klem til deg fra meg.

Consuming

11.12.2010 kl.23:09

Fantastisk den med Jesus i magen!! :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits