Dagens julesang #4

Det går i juleforberedelser og ikke minst julesanger på jobben om dagen. Vi har det veldig koselig, men også veldig hektisk. 4. trinn som jeg jobber i dette skoleåret har ansvar for innslag på julegudstjenesten og vi har valgt oss to flotte julesanger. Den ene deler jeg med dere som dagens julesang. Det er Maria Arredondo som synger denne versjonen av vakre "Himmel på jord". Maria synger julesanger vakrere og mer stemningsfullt enn de fleste. Jeg håper at 4. klasse også kan bidra til å skape en stemingsfull stund i kirken torsdag om ei uke. :-)


Maria Arredondo: "Himmel på jord"

Kos deg med denne fiiine julesangen! :-)


2 kommentarer

leirabestas

09.12.2010 kl.22:09

Takk for nydelig julesang og koseligt bilde,tenker barna gjør det verdt ett besøk i kirken

Med andre ord

09.12.2010 kl.22:12

leirabestas: Så kjekt at du likte sangen. Jeg tror også det kommer til å gå fint. Unger skjerper seg når det gjelder og lærer sanger så lett som bare det!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits