Dagens julesang #3

Dagens julesang er ikke noe vanskelig valg for meg... I går slapp nemlig Anine Stang ut en flunkende ny julesang, "Christmas Card", til inntekt for Røde Kors' dialogtilbud for barn og unge, kalt "Kors på halsen". Dette er et tilbud hvor barn og  unge kan få noen trygge voksne å snakke med, via internett eller telefon. I disse juletider, da de fleste gleder seg til julehøytiden vet vi at det dessverre ikke gjelder for alle. Noen gruer seg til jul. Det er en trist realitet. Det kan være ulike årsaker til dette, men ofte har det grobunn i ubehagelige opplevelser med voksne omsorgspersoner som av ulike årsaker svikter i omsorgsoppgavene. Kors på halsen er derfor et kjærkomment lavterkseltilbud for altfor mange unge.

Man kan støtte tilbudet økonomisk ved å kjøpe Anine Stangs nydelige julesang:

Anine Stang: "Christmas Card"

Vil du vite mer om dette? Nettsidene til prosjektet Kors på halsen finner du her.
Her kan du støtte prosjektet ved å kjøpe låta "Christmas Card".


4 kommentarer

Margrethe

08.12.2010 kl.11:46

Det var en utrolig flott sang, har hørt den tre ganger nå!

Ble litt trist også, tenkte på min mamma som døde for mange år siden. Savner henne fryktelig mye!

Creativboligstyling.

08.12.2010 kl.12:03

For et flott tiltak!! :)

Og for en nyyydelig sang!

Mange unge trenger en omsorgsperon og noen å snakke med, utrolig bra at det blir opprettet en organisasjon for dette. Takk for at du delte dette med oss snille gode Hege:)

Klem <3

Trine Pernille

08.12.2010 kl.20:02

sv: Ja hun er bare rå! For en stemme! Det er jo faktisk sånn at hun synger bedre live enn på innspilte sanger. Så får jeg sjansen så skal jeg virkelig oppleve henne live igjen ja :)

Ja det er nok travle dager i disse førjulstider for de aller fleste, men hyggelig å høre at du har tid til å stikke innom :) Jeg er også innom deg titt og ofte vettu ;)

Håper dere også koser dere i førjulstida, og at julestemningen er kommet for fullt :)

Med andre ord

08.12.2010 kl.22:54

Tusen takk for flotte kommentarer! Dette er virkelig en sang og et tiltak som kan bringe fram følelser...

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits