I disse julebordtider

I dag leste jeg en historie på Facebookprofilen til min venn, Trine. Jeg smilte godt for meg selv da jeg kom til slutten og fikk lyst til å dele historien med dere. Trine ga meg tillatelse til å legge den ut på bloggen min. Takk, Trine!

 "Ektemannen Svein tvinger seg selv til å åpne øynene og det første han ser er et par Ibux og et glass vann på nattbordet. Han setter seg opp på sengen og ser dressen og skjorta hengt pent opp, rent og nystrøkent. Svein ser seg rundt i rommet og ser at det er helt perfekt orden, rent og ryddig. Så viser det seg at hele huset er det samme. Han tar Ibuxene og legger merke til en lapp på stuebordet.
-Kjæreste, frokosten står på kjøkkenet, jeg gikk ut tidlig for å handle. Jeg elsker deg!
Han går ut på kjøkkenet og ganske riktig finner han varm frokost og avisen der. Hans sønn sitter ved bordet og spiser frokost, så Svein spør: -Sønn, hva skjedde egentlig i går kveld?
Sønnen svarer: -Jo, du kom hjem etter klokken 03:00, fullstendig
dritings. Du tråkket på katta, veltet stuebordet, knuste krystallvasen til bestemor, spydde i hallen og gav deg selv et blått øye da du gikk på kjøkkendøra.
Forvirret spør Svein: -Hvorfor er alt i orden og så rent og dessuten
ferdig frokost som venter på meg?
-Da mamma slepte deg inn på soverommet, og forsøkte å ta av deg buksene skrek du: «Nei, la meg være i fred, jeg er gift!»
Synes jo historien både er morsom og koselig, jeg, til tross for at den godeste Svein hadde fått i overkant mye å drikke på julebordet. Men det kan vel muuuligens skje den beste? ;-)
(God moral er ikke poenget i dette innlegget, hehe)3 kommentarer

07.12.2010 kl.16:59

Hahaha! Den var god! :-D

anettesbokboble

07.12.2010 kl.17:08

He he, den var jo kjempesøt, da :)

evaskreaktivetimer

07.12.2010 kl.17:38

Den var søt og morsom;-)

Ha en in kveld;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits