Julegavetips til mannen

Synes du også det er vanskelig å vite hva du skal gi til din kjære til jul? Jeg fikk et tips på e-post, som jeg deler med dere. Håper noen kan ha nytte av det. ;-)
Hvis du ikke synes dette var heeelt i riktig gate, lurer jeg på om du har bedre forslag?
Gode ideer mottas med takk. :-)

4 kommentarer

leirabestas

05.12.2010 kl.21:59

Dette var vel ikke en fjernkontroll for tv?Det er aldrig vanskelig for meg å finne gave til mannen,han kjøper nemelig aldrig nye klær til seg selv så til jul får han med meg:))

mimmimor

05.12.2010 kl.22:51

Kostelig! Mulig min mann ville satt pris på denne, du :) Liker de forgive/forget-knappene. Det er noe de stadig er i behov av er jeg redd...

evaskreaktivetimer

05.12.2010 kl.23:28

Kul pressang det der,hehe.;-)

Creativboligstyling.

06.12.2010 kl.11:41

Hihi morsomt! :) Det er ikke lett å finne noe å gi til sin kjære. Men jeg vet at han har ønsket seg et laser vater lenge...så det blir kanskje en av gavene. Tror menn setter pris på litt verktøy ;)

ha en fin dag Hege! :O) Klemklem <3

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits