På skøyteisen

I dag gikk Andrine, Benn og jeg opp på skøyteisen i gata her vi bor. På grunn av et bittelite snøfall i går kveld, tok Benn seg bryet med å måke vekk litt snø fra banen slik at isen ble upåklagelig for isprinsessa vår. :-)

Andrine gikk runde på runde, mens Benn måkte og jeg vekslet på å ta tida og ta noen bilder. Runderekorden hennes var på 25 sekunder da jeg måtte forlate arenaen for å ferdigstille pinnekjøttmiddagen vår. Hørte imidlertid fra noget usikre kilder at hun hadde knust den glatt med en gang jeg tok med stoppeklokka og gikk. ;-)
Uansett: Moro hadde vi det!

Her er noen glimt:

           
Rundetid: 25 sekunder. :-)


Andrine har forresten fått nye skøyter i år. De er justerbare i størrelsen og passer fint for nybegynnere og til skøytelek. Prisen var bare 159 kroner på Biltema. Billig moro med andre ord. :-)


4 kommentarer

Katrine Stensland

05.12.2010 kl.21:22

Jeg har også vært på isen i dag. Vel og merke uten skøyter. Og utkledd som jerv... Har tatt bilder til et lysbildeshow som skal vises på den lokale revyen til våren. Moro, moro!

leirabestas

05.12.2010 kl.21:52

Så kjekt,dere er virkelig flinke til å ta barna med på uteaktiviteter hele året.Pinnekjøtt da gitt,jeg må nok vente til julekvelden men da gler eg meg også

mimmimor

05.12.2010 kl.22:48

Så gøy! Jeg gikk på skøyter til jeg var ni år. Da flyttet vi til et sted uten skøytemuligheter. Husker det som det store høydepunktet vinterstid!

anettesbokboble

05.12.2010 kl.23:02

Supermoro for både store og små når man kan gå på skøyter :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits