Julepresangen

Andrine er i full gang med julepresangene sine... I går lærte jeg henne å brodere korssting. Det gikk som en drøm, det! Et og annet sting ble "bare litt skjeivt", men det må man jo regne med. ;-)


...nå ligger gaven pakket inn og gjett hva bestemor skal få: Et bokmerke! Da blir hun sikkert gla', da blir hun sikkert gla' og at det er en nyttig ting kan ingen komme fra! 

Alf Prøysens "Julepresangen", sunget av Celine Helgemo.


6 kommentarer

bjørg

01.12.2010 kl.10:22

I en tid da mange har det meste, er det ingenting som erbedre enn presanger laget med kjærlig omtanke for de som skal få!

Å høre på praten, tankene som følger det de lager, er herlig! Jeg gleder meg til å opne pakkene fra jentene mine!

allis

01.12.2010 kl.10:47

åh så flink ho er, ser ho har skikkelig dreisen på dette og konsentrasjonen er på topp. Kjekt og ha sånne småtroll rundt seg, savner den tiden masse.

Ha en fin fin dag videre

mimmimor

01.12.2010 kl.10:52

Så flott! Tenker bestemor blir glad, ja :) Topp konsentrasjon og ser ut som hun skikkelig har dreisen på det.

Creativboligstyling.

01.12.2010 kl.11:05

Så fint å gi bort noe selvlaget til besteforeldre. Det gjør vi her i huset også, og de setter så pris på det atte;)

De har jo det meste og setter nok stor pris på noe de små har laget;)

Så flink datteren din er til å sy, det så kjempe bra ut!!:D

SV: Det er et viktig, stort, tungt og trist tema å ta opp det m barn og alkohol i julen, og det burde helt klart vært opplyst mer. Dette gjelder jo ellers i året også, ikke bare i julen. Takk for hyggelig kommentar Hege.

Og ha en super dag!

klemmer <3

leirabestas

01.12.2010 kl.16:38

Som bestemor må jeg si meg enig,dette må bestemor bli glad for:))

quiltmania

01.12.2010 kl.17:14

Ingen ting slår hjemmelagede julegaver!!! Et skjevt sting er bare sjarmerende! Bestemor synes nok det er perfekt uansett!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits