Synstest i kjærlighetens tegn

Jeg har en bloggvenn som kaller seg det klingende navnet Fabiolita. Bloggen hennes er det jeg vil kalle en skikkelig "Feel good"-blogg, på god nynorsk. ;-) Hun skriver så lett og positivt og jeg får alltid et godord med på kjøpet ved å besøke bloggen hennes. Sånt liker vi!
 
Her en dag fant jeg en "synstest" på bloggen hennes, som jeg falt pladask for. Testen minner om helsesøstertestene som jentene mine har tatt på helsestasjonen opp til flere ganger, og som jeg selv også kjenner igjen fra oppveksten. Fabiolita lot meg dele den med dere, så her og nå får du altså anledning til å teste deg selv:

Testen fungerer slik: Hvis du klarte å lese dette på sånn passe(!) god avstand vet du at du både ser godt og har fått en påminnelse om noe fint og viktig i denne stund. ;-)

Det er ikke alltid så mye som skal til for å få fram smilet og godfølelsen. :-)

Tusen takk for at du lot meg bringe dette videre, Fabiolita!

2 kommentarer

anettesbokboble

29.11.2010 kl.22:37

Ååå, så koselig! Ja Fabiolita har en utrolig flott blogg, full av varme og omtenksomhet (akkurat som du ;) Nattinatt :)

Med andre ord

30.11.2010 kl.09:02

anettesbokboble: Tusen takk for de fine ordene om meg. Du er ikke så verst selv, heller! ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits