Kjærestetur!

Helga ligger bak oss - igjen... Det er helt utrolig hvor fort de fyker av gårde! Benn og jeg hadde satt av helga til å kose oss sammen, bare vi to, og dro tiiidlig lørdag morgen til Lyngdal. Der ble det noen timers juleshopping på oss. Noen gaver fant vi, og litt til oss selv fikk også plass i handleposene. Til meg selv fant jeg en deilig, grå cardigan (Noa Noa), en bukse (Cream) og et rosa sjal (Soya Concept). Litt julepynt og annet stæsj klarte jeg heller ikke å la være igjen i Lyngdal. Haha. Jeg liker meg veldig godt i Lyngdal med de spennende, små butikkene og med trivelig betjening i en atmosfære uten stresset og jaget jeg er vant til i butikkene her i distriktet.

Da vi utpå ettermiddagen var mettet på shopping (for denne gang!), reiste vi til Flekkefjord og tok inn på hotell! Egentlig hadde vi lyst til å bo på et hotell i Lyngdal som vi hadde fått tips om, men der var det fullt, så Hotell Maritim ble redningen. ;-) Der så vi på håndballandskamp fra senga, spiste nydelig hjortemedaljong og drakk vin. Høres det ikke koselig ut?
Sånn så det ut:


         
Restauranten hadde 50-tallsinteriør, med blant annet nostalgiske reklameplakater på veggene.
Tilfeldig at Benn fikk Grønnsåpereklamen? ;-)
Håndballkamp og Solo! ;-)Norge spilte mot Serbia og det gikk bare godt.Klar til å gå ut for "å gjøre" Flekkefjord! Haha.


I går skulle vi til Lista på søndagstur, mest for å fotografere, men også for å se oss omkring. På veien kom den dårlige formen sigende. Jeg følte meg uopplagt og trøtt (enda jeg ikke hadde "grunn" til det!), deretter kom kvalmen og magesmertene. Dagen ble derfor ikke helt som ønsket, og det var utrolig godt å komme hjem til nok en håndballandskamp på TV, varmt hus, adventslys - og sofa'n. :-P Følte meg direkte syk og lå utslått hele kvelden... Kjedelige greier! Av samme grunn måtte jeg dessverre innse at jobben ikke var stedet for meg i dag. Jeg er delvis oppegående nå, men magen spiller fremdeles ikke på lag med meg... Satser på ay jeg er over det verste nå.

Jentene kommer tilbake fra papsen i dag, og da blir det full aktivitet i heimen igjen! :-D
...men først: Litt mer sofasliting... ;-P

11 kommentarer

Gunn

29.11.2010 kl.13:43

Så koselig det så ut :)) Jeg har aldri vært i Lyngdal. Høres herlig ut :) Å få sånne turer helt alene er jo bare helt fantastisk-gull verdt for forholdet! :) Men synd med den formen din da. Har det med nakken å gjøre nå også? Sender en varm klem og håper alt er bedre. Jeg har fridag i dag og kontordag onsdag-så jeg får noen hjemmedager før desember setter inn :D Klem fra meg!

Med andre ord

29.11.2010 kl.13:50

Gunn Berit: Ja, turen var som du sier gull verdt! Helt topp. ;-)

Nei, denne gangen er det en vanlig omgangssyke som har slått meg ut. Heldigvis en raskt forbigående tilstand! Hihi.

Håper du får et par deilige fridager hjemme.

Stor klem tilbake!

missM

29.11.2010 kl.14:04

Så flinke dere er til å gjøre koselige kjæresteting sammen! Det så veldig trivelig ut. Kjedelig avsluttning med sykdom da, men det kommer seg vel....

Danic

29.11.2010 kl.14:16

Jeg vil også på kjærestetur. snufs....

mimmimor

29.11.2010 kl.14:51

Så deilig det virker som dere hadde det :) Ikke verst at han vil la seg blogge! Håper du blir fort bra igjen. Kjedelig med omgangssyke, men det virker som den har gått sin seiersgang i det ganske land nå.

Creativboligstyling.

29.11.2010 kl.16:30

Så koselig det så ut da! Utrolig kos med slike kjæreste turer, det må man passe på å gjøre ofte ;)) Spesielt i disse travle juletider.

Kos deg i kveld Hege! :)

klemmer

allis

29.11.2010 kl.16:58

Ååååh så koselig!!! Viktig og ta en sånn kosetur innimellom og bare være kjærester.

God bedring og ha en fortreffelig dag videre

quiltmania

29.11.2010 kl.18:13

Kjempekoselig å finne på slike ting - men fort gjort å glemme i hverdagens krav.

Lyngdal hørtes veldig koselig ut - håper formen er bedre - god bedring i alle fall

Trine Pernille

29.11.2010 kl.19:29

Så godt at du fikk kost deg i helgen da :) Og det er vel bare naturlig at det blir litt shopping til seg selv også når man er på tur ;) Jeg endte i allefall opp med litt til meg selv, inniblandt julegavene i Stockholm i helgen :)

Håper formen din blir bedre etter hvert da :) Og i mellomtiden får du kose deg med kokosmakroner og det som hører adventen til ;)

anettesbokboble

29.11.2010 kl.22:33

Det hørtes ut som en fantastisk helg - bortsett fra omgangssyken, da. Håper du føler deg bedre nå! Stooor klem <3

Med andre ord

29.11.2010 kl.22:39

Tusen takk for koselige kommentarer, alle sammen. Kjæresteturer er topp, anbefales alle! Og jo takk, formen er stigende. :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits