Jeg møtte bloggvenninna mi - og hele family'n hennes... ;-)

I går var jeg en tur i studio igjen! :-) Denne gangen var det ei bloggvenninne av meg som ville ha 1-årsbilde av prinsessa si. Jeg kom altså i kontakt med Maria, som bloggvenninna mi heter, via bloggen, men vi fant fort ut at vi både bor på samme plass og har en del felles bekjente. Verden er som kjent veldig liten... Maria ble tipset om meg da hun trengte fotograf og dermed kom vi i kontakt "på ordentlig". Jeg har via bloggen lært å kjenne Maria som ei raus, omsorgsfull og nydelig ung dame, et inntrykk som ble ytterligere forsterket da hun kom til meg i studio sammen med sin kjære mann og datter.

Bildene av skjønne Iselin er ikke bloggmat på min blogg (i alle fall ikke uten å ha fått tillatelse først!), men hvis du vil se et bilde fra i går, kan jeg anbefale en titt på Marias supre blogg, som du finner her. Jeg sendte over et bilde av Iselin i går kveld som en forsmak på hva som er i vente. Dette bildet la hun ut på bloggen sin, og jeg kan jo ikke si annet enn at Iselin er ei sjarmerende og nyyydelig lita frøken.

Pappaen til Iselin, som under selve seansen fungerte utmerket som klovn bar min rygg, hihi, fikk til slutt i oppdrag å knipse et bilde av Maria og meg til bloggbruk, og det bildet viser jeg gjerne fram:

Maria og Hege - helt tydelig slitne, men fornøyde etter photoshooten. ;-)
Foto: Bjørn Larsen

Å møte en bloggvenn for første gang i et fotostudio er egentlig en litt snodig opplevelse. Fokuset lå jo på å få vellykkede bilder av Iselin og ikke på å lære hverandre å kjenne, men koselig var det uansett. :-) Nå håper jeg Maria er klar til å møte meg over en kopp kaffe til en blikjentprat en annen dag. Det hadde i hvert fall jeg satt stor pris på!

Ha du møtt noen av bloggvennene dine? Var det vellykket?

 

9 kommentarer

allis

25.11.2010 kl.21:35

Åy så koselig;-) Er sikker på at de har fått noen superfine bilder av den lille prinsessen sin, var inne og såg bildet av ho.. Guuud så skjønn ho var og for et flott bilde du har tatt, kan tenke meg at foreldrene er fornøyd.

Ja eg har møtt flere bloggvenner av meg,(har gått rett i spann med alle sammen) og den ene av de er blitt en av mine beste venner, er det ikke fantastisk;-))

Ha en fin kveld videre;-) Hadde du budd i nærheten av meg så skulle du jammen fått masse foto oppdrag ;-) Du er bare knallflink!!!

Fabiolita

25.11.2010 kl.21:45

Hege;)

Så koslig og morsomt at dere kunne møtes. Og ett flott bilde var det av dere begge.

Nei jeg har ikke møtt noen av mine blogg venninner,det er ett ønske en gang....

Ha en flott kveld

Klem Fabiolita

Med andre ord

25.11.2010 kl.21:46

Allis: Tuuusen takk for alt det fine du skriver om meg. Du lyser opp hverdagen, du Allis. Jeg er nok ikke så flink som du vil ha det til. Jeg har masse å lære og har foto bare som en hobby, vet du. Har investert i litt utstyr de seneste årene og dermed kan vi få til et greit oppsett, men jeg har masse masse å gå på for å kunne matche de som er utdannet og holder på med dette til daglig. Det viktige for meg er imidlertid å ha det moro med fotograferingen, og hvis noen liker bildene mine er jo det en suveren bonus.

Nå er det praktisk talt helg - håper din blir alldeles strålende!! God klem.

Med andre ord

25.11.2010 kl.21:47

Fabiolita: Takk for den koselige kommentaren din. Jeg har møtt to bloggvenninner og det har vært full klaff begge gangene. Det kan anbefales!

Ha en flott kveld videre, du også!

anettesbokboble

25.11.2010 kl.21:51

Tittei, så herlige bilder!! Jeg har jo vært så heldig å treffe deg, og det var helt fantastisk!! Og Gunn Berit også, herlig dame. Håper vi får sjangsen til å møtes alle sammen. Litt mye juleting i hodet akkurat nå, men jeg er sikker på vi får det til :) Stoooor klem <3

Maria Rebeccas verden

25.11.2010 kl.22:41

så utrolig skjønn du er Hege :)

Tenkte faktisk på akkurat det samme selv, en bli-kjent-prat over en kaffi er ikke feil!! Siden jeg egentlig ikke var helt meg selv (stressa i hodet) under fotograferingen... :)

Det var egentlig litt rart å treffe deg 'in person' siden jeg egentlig trodde du hadde stavanger-dialekt.. HEHE!!!

Snakkis!!

#ps. hvis du vil kan du bare legge ut bilder av iselin på bloggen din, det er ditt verk vettu, hehe.. uansett kommer nok et par av dem på bloggen min også etterhvert:# )

I gode og onde dager!

26.11.2010 kl.09:50

Alltid hyggelig med nye bekjentskaper.

Med andre ord

26.11.2010 kl.17:59

anettesbokboble: Vi får til akkurat det vi vil, Anette, og at vi vil møtes igjen er det jo ingen som helst tvil om. :-D

Ha ei fin adventshelg da!

Med andre ord

26.11.2010 kl.18:02

Maria Rebeccas verden: Hehe. Var jo litt stressa, jeg også. Eller sagt på en annen måte: Jeg var veldig fokusert på fotograferingen.

Kaffedate avtaler vi når vi møtes for bildeleveringen! Gleder meg allerede...

Tusen takk for tillatelse til å publisere bildene av prinsessa. Kan godt være jeg gjør det, men du skal slippe å se dem på bloggen min først. ;-P

Ha ei riktig fin adventshelg alle 3!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits