Sommerfugler i november

I dag er det skikkelig kaldt her i Sandnes. Gradestokken viser mange blå, men inne er det deilig og varmt og ute er det uvanlig vakkert med barfrost og strålende sol. (Sistnevnte skjuler dårlig min manglende vindusvask den siste tiden, men det får bare stå sin prøve!) Fleecejakka mi fra Kari Traa (bilde) er så herlig myk og akkurat passe tjukk til å holde meg komfortabelt varm. Sammen med ullpleddet og boka og en kopp vaniljekaffe gjør den dagen min god!
Jeg er glad i produktene mine fra Kari Traa. De er friske i farger og design og ikke minst av god kvalitet. Synes også sommerfuglen, som er brodert på produktene, er veldig fin. Jeg liker jo veldig godt sommerfugler, da! De minner meg om sommer og varme. Tankene mine flyr litt av gårde - på samme måte som en sommerfugl kan fly rundt omkring - og jeg kommer på en vakker sang om en sommerfugl. Det er selvsagt Halvdan Sivertsens "Sommerfugl i vinterland" som dukket opp på netthinnen, og jeg nynnet litt på sangen. Et lite søk på YouTube, og jeg fant en nydelig versjon, dessverre sunget av en ikke navngitt artist. Denne versjonen viser vakre sommerfuglbilder til sangen. Lytt gjerne og se på de flotte sommerfuglene du også:

 
.
.
Nå er jeg inne i en stim... Jeg tenker tilbake på da jeg tegnet sommerfugler som lita jente. Jeg har aldri vært noe særlig til å tegne, men jeg minnes at jeg likte godt å tegne sommerfugler i sterke farger. Og elefanter! Hehe. Jeg kommer på at jeg har jo tatt noen sommerfuglbilder opp gjennom årene, og begynner å lete etter  sommerfuglbilder på harddisken min. Jeg klikker og kikker og koser meg. ;-)
.
.

En neslesommerfugl som dukket opp på harddisken min...


Innimellom all drømmingen om sommerfugler og sommervarme, har jeg vært litt husmor i dag også. Pluss at jeg har fått gjort unna litt "papirarbeid" på data'n. Senere venter et lite fotooppdrag. Og rømmegrøt til middag! ;-P
Så sånn er min onsdag... ;-)

6 kommentarer

Katrine Stensland

24.11.2010 kl.14:36

For det første; jeg misunner deg onsdagen din! Eller... jeg unner deg den, selvsagt,men jeg skulle ønske min lignet litt mer. Her er det to små i krigshumør i dag, så vi har sant og si ingen superkoselig fridag =/

For det andre; sommerfugler er vakre! Og jeg synes de passer ekstra godt, nå i november!

Med andre ord

24.11.2010 kl.16:12

Katrine: Takk for at du unner meg en god onsdag. Det var herlig med litt kvalitetstid hjemme i mitt eget selskap. Dagene går jo opp og ned, så vi får håpe du kommer opp på en høydare i morgen. ;-)

anettesbokboble

24.11.2010 kl.18:39

Å, så koselig! I dag har vi det også superkaldt! Og full fart har det vært, med jobb, lekser og Ingrid som skulle kjøres og hentes på turning. Men nå blir det en litt roligere kveld, og i morgen formiddag har jeg fri. Og sånn helt til slutt er sommerfugler noe av det nydeligste som finnes :) Stor klem :)

Creativboligstyling.

24.11.2010 kl.18:42

Det er kaldt på Hamar om dagen, og det går i ett med det meste egentlig. Jeg maler mye på bestillingene jeg har fått. De skal leveres før jul :)

Så kos med onsdagsfri, det trenger man. Kvalitetstid for seg selv rett og slett :))

Og sommerfugler da...mmmm sommer!! Savner varmen ;)

Ha en koselig kveld! <3

klemmer ;)

mimmimor

24.11.2010 kl.22:33

For en deilig onsdag - drømme om sommerfugler, kikke på sommerfugler - og jeg fikk sommerfølelsen, jeg :) Nydelig bilde av den sommerfuglen!

jervveien16

25.11.2010 kl.15:03

Jeg er så utrolig dårlig på vindusvask. For det første så syntes jeg det er utrolig kjedelig og for det andre så blir det aldri bra. Stemmer for overskyet vær og god samvittighet.

Har jaktet mange sommerfugler i mitt liv. De er jo så utrolig fine.

Onsdagsfri hørtes ut som noe jeg kunne leve med...

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits