Tid for...

...å krype til køys her hos oss! Jeg kjenner den gode følelsen av å være trøtt og sliten, uten å ha vondt (jippi!), komme langsomt sigende. Det er herlig å kunne legge seg uten å behøve å stå tidlig opp i morgen, vekket av ei vekkerklokke som sier at pliktene kaller. Me like!

Jepp - det blir tidlig kvelden i kveld... Vi var bedt til gode venner på en liten fest i kveld, men valgte å takke nei for å tilbringe en etterlengtet og rolig hjemmekveld. Det ble riktignok en kaffe på et lite kafébesøk litt tidligere, men ellers har vi sløvet i sofa'n med skravling og TV-titting. Så kan vi heller våkne opplagte i morgen og få mye ut av søndagen.

Jeg har forresten lest at menn som kysser sin utkårede som det første han gjør før dagens sysler setter inn lever hele 5 år lengre enn menn som ikke gjør dette. Så Benn Peter, og alle andre menn der ute... Vi kvinner vil ha dere lenge lenge lenge og nå har dere fått en enkel oppskrift på å vare hele 5 år lengre! Dere tar vel ikke sjansen på å la de 5 årene forsvinne? ;-)

I morgen er ikke værmeldingen så aller verst så vi ser for oss en biltur langs jærkysten, med sekken full av god niste og godt med fotoutstyr. ;-)

Men nå:
8 kommentarer

anettesbokboble

20.11.2010 kl.23:33

Natti natt og sov godt, håper søndagen din blir strålende :)

ewymarie

20.11.2010 kl.23:34

Natta og ha en fin tur.

Gunn

21.11.2010 kl.08:25

Åh det hørtes ut som en fin søndagsplan. Jeg syns utflukter av alle slag er så kos. Og når man har en felles hobby som dere må det jo være ypperlig å bruke dagen slik. Gleder meg til mange fine bilder ;)

VI skal dra på dans i morra kveld, har ikke danset på flere uker pga sykdom og tett skjema. Så det blir ekstra gøy. I tillegg skal jeg jukse og lage julemat i dag, jeg klarer fint å spise ribbe flere ganger før julaften :)) Nyt fridagen din, jeg er opplagt etter en tidlig kveld selv ;)

mimmimor

21.11.2010 kl.10:06

Høres ut som planer for en deilig søndag. Håper det blir noen spennende bilder :)

Katrine Stensland

21.11.2010 kl.11:21

For meg høres det helt absurd ut å skrive "så i kveld blir det tidlig kveld" i et innlegg som er postet halv tolv =)

Jeg la meg ca halv elleve i går, og var da litt sur på meg selv fordi "det ble så sent i dag også"...

Ha en strålende flott søndag!

Creativboligstyling.

21.11.2010 kl.12:12

Deilig med rolige kvelder i helgene, deilig med rolige dager også! :))

Koser oss inne til julemusikk i dag...sunget av Kurt Nilsen :) Digger han!

Vi var i seng kl to i natt, så vi var nok oppe litt lenger enn deg. Jeg synes også at halv tolv på en lørdag er tidlig, hehe...så forstår deg der Hege :))

Kos dere masse i dag! Og min kjære kysser meg hver morgen! Godt og da beholder jeg han lenge også ;D

Klem <3

I gode og onde dager!

21.11.2010 kl.12:40

Lurt å ta en rolig kveld i ny og ne.

Med andre ord

21.11.2010 kl.21:29

Tusen takk for koselige kommentarer!

For meg er det veldig tidlig å legge seg før midnatt på en lørdag. Det er også uvant, men deilig, å bare senke ned i sofaen og slappe av... I dag har vi vært på en lang og god søndagstur, men det ble ikke fotografering, slik vi planla... Nytt blogginnlegg er underveis! :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits