Spennende pakke i posten!

Hvor ofte går man ikke til postkassa i håp om at det skal være noe riktig spennende som dukker opp under lokket? Jeg håper i hvert fall hver eneste dag at det skal ligge noe personlig, overraskende eller koselig å vente på meg. Nå er det ikke så veldig ofte noe "fiiint" til meg, som regel er det de vanlige matreklamene eller kjedelige regningene. I dag, derimot, var det en pakke til meg. Jippi! Pakka var en hilsen fra Kagge Forlag og inneholdt et signert eksemplar av den nye boka til Eli Kari Gjengedal, som jeg har bidratt med et bilde til. Den er nå gitt ut og lagt ut for salg i norske bokhandler. Ganske så moro å bla opp i boka og finne sitt eget bilde, må jeg innrømme, selv om trykkingen har gjort at det fremstår noe mørkere enn det skal være.

Har fått kikket littegrann i boka, og det virker til å være veldig mye interessant lesing. Man får vite mangt og meget om værvarsling og værtegn, samtidig som det er veldig mange gode bilder som illustrerer teksten. Litt tidlig å si, kanskje, men ut fra det jeg har sett til nå, drister jeg meg til å anbefale boka som julegave til voksne mottagere. I denne boka kan man se, lese, lære og bli inspirert. 4 ting på en gang er vel ikke så aller verst!?

For de som ikke har fått med seg hvilket av mine bilder som er med i boka, viser jeg det en gang til. Det er det samme bildet som jeg vant værfotokonkurransen på TV2 med på forsommeren:
Håper du nyter lørdagskvelden og unner deg noe litt ekstra godt. :-)7 kommentarer

Katrine Stensland

20.11.2010 kl.19:52

Nydelig bilde, og sikkert en morsom bok. Jeg synes det er litt moro med værtegn. Noen sikkert troverdige, andre sikkert helt på jordet. Min favoritt er likevel "Hvis det faller snø over jonsokbålet, blir det en kjølig juni måned." - Den fester jeg min fulle lit til!!

Ha en flott helg, kjære bloggvenn =)

Gunn

20.11.2010 kl.20:02

Å så gøy da!!! :)

Ninaforfatter

20.11.2010 kl.20:37

Jeg har sett i den boka på bokhandelen, men ikke kommet lengre enn det. Kanskje jeg kan ønske meg den til Jul?

God helg og god lesing! :-)

mimmimor

20.11.2010 kl.21:51

Gratulerer! Så gøy at du har fått et bilde utgitt - bildet er nydelig, flotte farger, flott motiv. Skjønner godt at det vant. Det gir absolutt godfølelse å være med i en bok, så igjen: Gratulerer!

Astrid Gjerde

21.11.2010 kl.14:08

Kjempefint bilde. forstår godt at du vant værkonkurransen med dette bildet!!

Med andre ord

21.11.2010 kl.21:30

Tusen takk, alle sammen!

alana

21.11.2010 kl.21:35

Utrolig nydelig bilde! Gratulerer! :)

Bra julegavetips ja, kanskje den befinner seg i min handlepose i morgen ;)

Ha en flott søndagskveld!! :D

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits