Tida flyr

Starter med å ønske alle en...

Good Morning

...på en riktig fin fredag - ukas definitivt beste dag i mine øyne. Helga venter rett rundt hjørnet med litt planer, men mest av alt masse rom for kos og impulsive aktiviteter. Jiiihaaaa!

For min del blir det spennende fotografering i studio av to 1-åringer denne helga. Ellers er vi uten barn og har dermed friheten til å kose oss med noen kjæresteting. Ingen konkrete planer enda, men i hodet mitt er begynnende tanker om kino- og kafébesøk i ferd med å ta form. Kanskje blir det vær til en fototur også?

Ellers er jeg overrasket over som tida flyr (fra meg)! Det er nesten så den ene helga overtar for den andre før jeg har fått sukk for meg. Neste helg er det allerede advent - og det uten at jeg verken har noen som helst følelse av førjulsstemning eller har forberedt meg. Det fine er at advent og jul blir det uansett og det skal nok merkes både i huset og på stemningen når vi bare kommer så langt, tenker jeg. :-) Julegavene har jeg forresten kommet godt i gang med og julekortene er i boks, og akkurat det siste der er en lettelse å slippe å tenke mer på, ja - bortsett fra å få sendt dem avgårde, da. Akkurat det er vel i tidligste laget. ;-)

Nå skal jeg øyeblikkelig lese om og teste ut et nytt produkt jeg har fått tilsendt i posten og så lover jeg blogging om resultatet og erfaringene etterhvert. Sier ikke mer om dette nå, annet enn at det er spennende og revolusjonerende saker og at jeg anbefaler alle (kvinner!) om å følge med. ;-)

Krysser fingrene for at både din og min fredag blir fabulous, som det heter på god nynorsk! ;-D

6 kommentarer

anettesbokboble

19.11.2010 kl.10:38

Å, det høres ut som du har en superkoselig helg i vente. Fotografering og kjærestetid, kan det bli bedre!? Vi har skolefri og slaraffenfredag. Jeg skal ikke på jobb før kl 1600 i dag og har skikkelig søndagsfølelse. I morgen blir det formiddagsjobb og et vennepar kommer på besøk på kvelden og tar med seg barna sine som er akkurat like gamle som Kristian og Ingrid. God mat og masse skravling står på tapetet. På søndag skal jeg selge lodd på julemesse og så ha et lite bursdagskaffeslabberas på ettermiddagen. Masse planer med andre ord (!) og jeg gleder meg :) Ha en fantastisk helg, kjære Hege <3

KB

19.11.2010 kl.10:42

<3

bjørg

19.11.2010 kl.11:15

Kjærestetid er viktig! Kjærlighen dør lett av mangel på tid. Ekte nærvær, god prat og turer sammen gir næring. Lykke til i helga! Vi skal være "barnepassere" (10-16år). med andre ord , vi skal riktig kose oss sammen med de unge.

Iris

19.11.2010 kl.17:24

Så fin blogg! :-)

Åh, julestemningen har kommet veldig til leligheten min! Vi har ikke begynt å pynte enda, og gavene er så vidt påbegynt, bare. Men vi har kjøpt inn noe julemat og jeg planlegger for harde livet. Jeg elsker julen. Nå bor jeg et sted hvor det faktisk er å forvente snø i julen også. <3 (Selv om jeg hater kulde. Haha!)

quiltmania

19.11.2010 kl.19:47

Kos deg i helgen med kjæresten. viktig å ta vare på hverandre i denne hektiske tiden vi lever i. Når advent kommer, kommer også stemningen og forberedelsene. Jul blir det jo uansett!!! ;o) Jeg begynner å komme i stemning og forberedelsene er på trappene. Må sy ferdig noen julegaver og tenkte at jeg skulle bli ferdig litt tidlig i år.

Ha en strålende helg!

Creativboligstyling.

20.11.2010 kl.19:20

Høres ut som du har en koselig kveld i møte! :)) Og så spennende med det produktet, venter spent! :)

At tiden flyr, det er sikkert! Synes det bare er fredager og mandager jeg! :)

Har fått kjøpt inn til adventskalenderen og laget endel julegaver, men det er mye jeg skal kose meg med i desember. Synes det er litt kos å holde på med julehandel da jeg ;)

Kos deg masse i kveld Hege!

Klem og kos <3

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits