Omsider...

...har jeg fått satt meg ned for å lage et blogginnlegg igjen. Har av ulike årsaker hatt en aldri så liten bloggpause, men nå er jeg jammen så smått igang igjen. ;-)

Starter med å vise noen bilder fra studio! Det var Anna som sto foran kamera denne gangen. Hun var litt trøtt og i litt dårlig form og det er egentlig ikke noe bra utgangspunkt for gode bilder i det hele tatt... Men lysten hennes til å posere var tilstede. Noen bilder ble det jo da allikevel:
Anna ønsket seg nye bilder, blant annet for å bruke på bloggen sin. Hun har nemlig gått i sin mors fotspor (haha) og opprettet en blogg i helga. For de av dere som måtte være interessert (mormor, for eksempel!), kommer det link etterhvert. Har fått streng beskjed fra frøkna om å ikke røpe noe som helst før hun har kommet litt avgårde med bloggingen sin. Følg med - følg med! ;-)

Ellers går ting sin vante gang her hos oss, med opp- og nedturer... I dag har det vel stort sett vært oppturer, når jeg tenker etter! ;-) Dagen startet med gudstjeneste i Riska Kirke, hvor vi blant annet fikk høre Andrines kor opptre. De sang SÅ fint, under kyndig ledelse av flotte og sprudlende "dirigent-Ruth". Mye takket være henne storkoser Andrine seg i koret. Deretter ble det cupfinale på TV, litt avslapping og lesing, før vi kjørte jentene bort til papsen for å feire farsdagen. De hadde med seg gaver og kort, som seg hør og bør, og satte med det pris på den snille pappaen sin, som vartet opp med nystekte lapper og annet snadder. Imens jentene var der, benyttet Benn og jeg anledningen til å ta oss en god prat over en deilig kaffe latte på Sandnes Brygge, samt kikke litt på en pågående kunstutstilling der = kvalitetstid!

Vips så er enda ei helg over! Bare to uker igjen til advent nå, folkens... Jeg gleder meg til å kunne finne fram litt pynt til advent. Lys i staker og stjerner gjør denne mørke, triste tida litt triveligere. Men først: Uke 46 er på vei med masse på programmet... Vi blogges! :-)

11 kommentarer

Anna

14.11.2010 kl.21:39

Du får nok ikke lov til å si navnet noen gang, haha.

Katrine Stensland

14.11.2010 kl.21:39

Velkommen tilbake!

nydelig lita frøken - blir spennende å se bloggen hennes =)

anettesbokboble

14.11.2010 kl.21:44

Så godt å ha deg tilbake! Lurt av deg å ta en bloggpause når du kjenner at det trengs, vi er jo her og venter på deg uansett <3 Superfantastiskmegastor klem <3

Creativboligstyling.

14.11.2010 kl.21:49

Så koselig å lese innlegg fra deg igjen! :)) kjente jeg ble oppriktig glad for å ha deg "tilbake".

Men forstår deg godt når man trenger pauser...kjenner at jeg har vært litt lei blogg i helga selv..og skulle bare innom en tur når jeg nå venter på Gylne tider på tv2 :) Da fikk jeg se en nyhet fra deg..og det var kjempe koselig!!

Nydelige bilder av ei nydelig jente!! :)))

Ha en kjempe fin og koselig kveld...nå starter programmet...

God klem! :D

<3<3

leirabestas

14.11.2010 kl.21:51

Såkoselig å høre fra deg igjen,Anna var nydelig og ikke synes det att hun er trøtt.

Jeg stikker snart til varmere strøk ser fram til det nå selv om eg fikk en forkjølelse kastet på meg idag,får håpe det roer seg til torsdag når vi går ombord i båten.Men nå kaller loppekassa på meg,natta

alana

14.11.2010 kl.21:52

Velkommen tilbake! :)

Høres ut som dere har hatt en bra helg! Håper dere også har en fantastisk søndagskveld! :)

mimmimor

14.11.2010 kl.21:55

Flotte bilder, de må jo virkelig bli bra å smykke ny blogg med :)

Gunn

14.11.2010 kl.21:55

Så godt det var å "se" deg igjen :) Du velger alltid selv hva du skal prioritere og alle har sine egne grunner for litt pause :)) Men uansett-veldig hyggelig å se flotte bilder og god tekst igjen :) Jeg får nok ikke blogget så mye fra neste helg og fremover jeg heller. Det blir en hektisk dag på jobb fremover-men jeg bare gleder meg masse masse!! :) Stooor klem fra meg til deg!

allis

15.11.2010 kl.09:00

God mandagsmorgen;-)

Herlig med en liten pause innimellom. Anna er jo den modellen jooo, for en skjønning;-) Det er så kjekt og følge ungane sine aktiviteter, og ingenting er vel kosligere enn og sitte og høre på fin sang der en av våres gull er med, da strutter mamma hjertet av stolthet.

Ha en flott dag videre;-) vi har sludd/slafs/jafs/drittlort/regn her i dag, men vi smiler fordiomdahihihihihihi.

I gode og onde dager!

15.11.2010 kl.09:13

Anna var virkelig fin, ellers enig med andre her. Godt å ha deg tilbake...

Heisann!

17.11.2010 kl.19:23

hva heter bloggen hennes?

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits