Giveaway...

... eller på norsk "Gi bort"! Jeg synes det er en fantastisk ting å få lov å gi bort noe. Når jula nærmer seg er jo vi nordmenn i modus i så måte. Vi åpner lommebøkene og gir i vei. Mange av oss synes det er like stas, om ikke mer, å gi bort noe fint til noen vi er glad i, enn å få noe selv. Nå skal ingen få lov å ta fra meg gleden ved å få pakker (hih), men når man blir eldre (høres ut som et utsagn fra en gammel dame nå) er det veldig givende å få glede noen andre ved å gi.

Min kjære bloggvenninne, Anette, som jeg fikk gleden av å møte over en god lunsj i vår, har en såkalt "Giveaway" gående på bloggen sin. Kjenner jeg Anette rett, gleder hun seg stort over å få gi en gave til en av bloggleserne sine. Anette har en kvalitetsblogg og skriver blant annet om bøker og sjokolade, og har nå også, til min glede, begynt å interessere seg for fotografering. Jeg anbefaler dere et besøk på bloggen hennes. Da har du også anledning til å være med i trekningen om det spennende hun skal gi bort. Les her og finn ut mer!

Anette

En meningsytring her hos meg om hva som er "best" av å gi og å få hadde vært interessant. Sleng deg gjerne på i kommentarfeltet under hvis du vil bidra med din mening. :-)

9 kommentarer

leirabestas

03.11.2010 kl.18:18

Synes det er greit å både gi og få.Når jeg gir bør det være noe som treffer.Jeg hadde bursdag i juni og fikk en forsinket gave på mandag:) det var gøy:)) et svært stearinlys på minst en kg,med beskjed om å kose meg fram til turen min:) sånt liker eg

quiltmania

03.11.2010 kl.19:20

Jeg er så utrolig barnslig når det kommer til å gi og få! Synes det er SÅÅÅ moro å drive med hemmelighetskremmerier før jul. Kjæresten min sier et år: Jeg pleier ikke få så mange pakker jeg. Ha - det skal vi ha en slutt på - tenkte jeg.... og begynte min plan. Du kan si at han fikk maaaange pakker. Det var pakker fra Kjøkkennissen,godtenissen, badenissen, bilnissen, sofanissen osv.osv. Det var moro - har også gjort dette overfor mine tantebarn. Å få pakker er koselig det, spesielt når en forstår at det er en tanke bak.

Creativboligstyling.

03.11.2010 kl.20:37

Så fint innlegg av gode Anette! Kunne ønske jeg fikk muligheten til å møte dere begge to!

Tusen takk for kjempe koselige kommentarer Hege...(som alltid) Koser meg med de llange og gode kommentarene du legger igjen. Og kan lese de flere ganger om igjen.

Det å gi bort gaver er en gave i seg selv..uttrykket på mottakeren gir som regel masse glede!! :) Jeg gav bort to hjerter i dag ( de jeg lager selv )..og mottakeren ble kjempe glad!! Koselig <3

Ha en kjempe fin kveld, kos deg i høstmørket!

klem <3

alana

03.11.2010 kl.21:36

Åh, må jeg bestemme meg for om det er best å gi eller få?

Jeg ELSKER å gi bort gaver, spesielt de med ekstra mening. Der hvor jeg vet at mottakeren vil bli overrasket og hvor jeg har lagt inn tid heller enn penger. Eksempel er den julebjellen jeg laget i helgen; den koster ikke så mye, men jeg blir alltid i godt humør når jeg lager dem fordi jeg vet at mottakeren kommer til å få like mye glede ut av det som meg.

Samtidig er det å få pakker det beste jeg vet! Det å finne ut om personen har skjønt meg, forstått hva jeg liker og mener at jeg er verdt en slik gave. Jeg har fått noen dyre gaver av blant annet min samboer, men en av gavene som betyr aller mest for meg er et smykke han ga meg det første året vi var sammen. Jeg tar det alltid på når jeg føler meg litt nedfor eller trenger litt ekstra styrke, da er han på en måte med meg :)

Jeg vil ikke velge, jeg foretrekker begge deler. ;)

Ha en flott kveld!

bjørg

03.11.2010 kl.21:41

Hver jul snakker vi om pakkeberget og at det blir for mange pakker. Nå er jo det meste fornuftige ting en trenger , men jeg elsker å lage overraskelser. Hele året samler jeg på ting som vil passe til den og den og til jul blir der det mange pakker.Det er om å gjøre å gi en overraskelse!Det er ikke pengebeløpet som teller ,men gleden over de små omtankene. Ha en fin juleforberedelse.

Fabiolita

03.11.2010 kl.22:24

medandreord)

Jeg synes det er kjempe stas å gi bort gaver , og spesielt da de har ønsket seg det over alt på jord...

Vi har jo alt alle sammen så jeg setter pris på å gi folk en opplevelse de sent vil glemme. Derfor vår tur til Thailand i julen alle fem.Det var ett stort ønske fra barna at vi alle fem dro på ferie sammen uten å være på hytta hele sommeren - så det er ders julegave fra oss...

Til min mor og hennes kjæreste ga vi ett år en middag og kino billetter noe de satte pris på- til min kjære har jeg alltid gitt en weekend reise i Europa eller en ukes tur til Hellas som er mitt paradis...haha -- Til svigemor og min mor har vi også gitt en flott kalender av oss alle fem, så nå henger vi rundt om kring)Til bror og svigerinne hadde vi en overraskelses fest nå på sensommeren med deres venner-lever enda på minner!!!

Slike gaver er stas å gi bort!!

Ha en super fin kveld

God klem Fabiolita

anettesbokboble

04.11.2010 kl.08:07

Å, så koselig innlegg, dette tror jeg kvalifiserer til 3 lodd altså :) Jeg elsker å gi bort pakker, gaver og overraskelser og er like spent som mottakeren når pakkene åpnes. Men det er jo fryktelig morsomt å få ting også, da :) Stooor stoor klem <3
så utrolig flott blogg du har :D:

mimmimor

04.11.2010 kl.22:02

Her blir det OleBrumm-varianten... Et ordtak sier at den største gleden man kan ha er å gjøre andre glad, og joda, det er stor glede i det, men det er rasende gøy når noen har tatt seg umake for å finne noe jeg blir glad for også :)

Denne tiden før jul er en fest - tusle rundt i butikker for å finne noe spennende. Koselig syssel. Til stresset tar en i forhold til de siste pakkene som ennå ikke er på plass og tidsfristen til posten nærmer seg med stormskritt...

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits