Happy november - eller?

Årets tristeste måned, i manges øyne, er i gang. Vi skriver november og jeg kjenner at jeg synes denne mørke årstida, som forsterket seg ved å stille klokka i helga, er alt annet enn lystig. Allikevel blir ikke dette innlegget et deppeinnlegg! Jeg lover. ;-)

Begynner med å dele en av mine favorittlåter med dere, jeg. Her gjelder det å holde humøret opp. ;-) Låta synges av Vamp og Rita Eriksen og handler om nettopp november. Jeg snakker selvfølgelig om Tir na Noir. Her er det bare å sette seg godt til rette å lytte og nyte...

Vamp m/Rita Eriksen: Tir na Noir
 
Ellers hørte jeg litt på P4 før jeg gikk på jobb i dag. Der ønsket de seg SMS fra folk som faktisk likte november, på lik linje med Bjørnstjerne Bjørnson som valgte seg april. De fikk ikke mange svarene, men en bonde, som foretrakk november av den grunn at da er onnene over og arbeidet på garden er forholdsvis rolig, ga lyd fra seg. De fikk også svar fra en jeger som syntes november var ei herlig tid. Selv trodde jeg mesteparten av jakta var over nå, men akkurat dette har jeg lite greie på. Bortsett fra disse to enslige herrene var det taust. Jeg vet i alle fall at jeg personlig ville satt alle årets andre 11 måneder på rangeringslista foran november. Nettopp derfor, og for å psyke meg opp fra en mulig dyp bølgedal, hihi, foreslår jeg at vi slår et slag for november i år! Måneden kan heeelt sikkert ha høy kosefaktor, hvis man går inn for det. Tankens kraft er, sammen med naturkreftene, noe av det sterkeste som finnes. Jeg bruker derfor tankene mine til å bestemme meg for at i år skal november bli riktig så fin. Jeg skal kose meg med bøker og filmer og god mat og drikke, være sosial og gå på shopping, ta litt bilder, plassere meg selv i sofakroken under ullpleddet, lytte til god musikk og bare nyte tilværelsen. Mulig jeg eser litt ut av all denne kosen, men skitt la gå! Eller ikke... Kanskje jeg skal vurdere en og annen sporty økt også? ;-) Selvfølgelig kan jeg ingenting gjøre med vær eller plikter, men jeg kan gjøre det beste ut av det jeg har råderett over. Akkurat det har jeg tenkt til å gjøre. :-)

Derfor drister jeg meg til å ønske dere alle en HAPPY
zwani.com myspace graphic comments13 kommentarer

quiltmania

01.11.2010 kl.18:49

Novemer er og blir mørk og trist, men skal følge ditt råd og gjøre den til en fin måned. Vamp og Tir na NOir er absolutt en av mine favoritter og cd'n "Go'morgen søster" er med meg i bilen om dagen når jeg kjører til jobb (2 mil) - så nå skal den være november cd'n min!

alana

01.11.2010 kl.18:52

November har for meg begynt ganske bra. På jobb vant jeg og mine kolleger en intern konkurranse, som betyr at om noen dager så får jeg en fin gave :) Og i morgen er det tid for Zumba, som også er en flott ting å begynne november med.

Det handler, som så mye annet, om innstilling. Og ikke glem at november også inneholder mye julegaveshopping og forberedelser, det gjør hvertfall det for meg :)

Ha en flott kveld!! :)

leirabestas

01.11.2010 kl.19:00

Som du vet reiser jeg til middelhavet 17 november og blir borte til 29 så for meg er november en gledens måned i år:))og når det gjelder jakta så har i allefall hjortejegerane lov å jakte til 23 desember i år.No sit eg her med tente lys og varme nystekte vafler:))

Ønsker deg en fin kveld

Katrine Stensland

01.11.2010 kl.19:24

Hehe... Dette var min idè til dagens blogginnlegg også, men jeg lover - jeg skal ikke kopiere ditt ;-)

missM

01.11.2010 kl.20:26

Jeg synes ikke november er så ille, det er masse herlig fotolys ute, enten det er tåke eller om sola skinner til deg tidlig en morgen, eller kanskje en fin solnedgang ;) Merka litt at det ble fort mørkt i dag etter at vi stilte klokka i helga, men det går seg fort til. Det er jo mye bedre å stå opp om morgenen når man faktisk ser litt dagslys...

Fabiolita

01.11.2010 kl.20:38

Hege;)

Er helt enig med deg ang november - men som du oppsumerer må vi se positivt på dette også som alt annen;)

Vi ser nå fram til Cupfinalen Follo - Sogndal - jeg skal levere oppgave tre på studier før det og min svoger fyller år i slutten av mnd, så her er det mye å se fram til + alle de koslige stundene foran peisen med barna og kjæresten:=) ++ masse god musikk og trening....

Dette fixer vi Hege;)

God kveld,

Klem Fabiolita

anettesbokboble

01.11.2010 kl.22:47

Åh, så fint innlegg! Jeg har alltid gledet meg til november (og bursdagen min, hi hi), men jeg må innrømme at sånn som du blir jeg preget av vinter og mørketid. Rare snodige tanker titter frem, og man blir liksom så slapp og dorsk, alt går i sirup. Men jeg koser meg med stearinlys, pledd, god mat, gode bøker og nå kan jeg også kose meg med supre bloggvenner og god lesning i den forbindelse. Juleforberedelsene sammen med barna er også noe som får meg til å glemme mørketiden og vips så er det jul, hurra!! Når jeg tenker meg om syns jeg nesten januar og februar er hakket verre enn november. Når julen er over og jeg lengter etter grønne trær og sol som gjør meg lett, fri og glad.

Men når den tid kommer vet jeg hva jeg skal gjøre, da skal jeg lese novemberinnlegget ditt på nytt, bytte ut måneden med januar&februar, og da er jeg sikker på at alt føles mye bedre!

Stoooor klem til deg fra meg <3

MAGMA

01.11.2010 kl.22:59

Så godt med en positiv vinkling på november. Jeg skal ikke si så mye mer, for det kan lett bli akkurat det motsatte av positivt..... Men kan si:...håperatdengårkjempefortogatdetsnartblirvår:D

timeout1

01.11.2010 kl.23:03

Herlig innlegg :)) Og noe som er herlig med november, er at det er leeenge til bikinisesongen.... :) Aldri så galt, at det ikke er godt for noe! HEIA NOVEMBER :))

allis

02.11.2010 kl.21:43

November er og blir en trist mnd i mine auge, usj . Den mørketiden som kommer hosjende nå er bare ufyselig.. hihihi.. men seff eg er ikke deppa fordiom da, for vi koser oss inne med levende lys og god varme, så da er det vel litt kos og når vi hører regnet tromme på taket og vinden uler rundt hushjørnet.. hehehe. Nei her er det bare og brette opp erma og la det stå til!!! Snart snur sola!!! jihaaa.. knis..

Consuming

02.11.2010 kl.23:07

Jeg liker november veldig godt jeg. Mye bedre enn oktober som er den absolutt verste måneden for meg... :-) Nå er det snart "lov" å spise julemat og begynne å glede seg. Og så legger snart snøen seg. -Og snart er det vår! Synd jeg ikke hørte på P4 - da skulle jeg sendt inn sms, hi-hi. :-)

mimmimor

03.11.2010 kl.11:35

Jeg velger meg gjerne november, jeg :) Da er det tiden for varme pledd, gode bøker, levende lys og god ovnsvarme. Utenfor betakker jeg meg, men november åpner for mange innendørsgleder :)

jervveien16

03.11.2010 kl.14:39

Hvis det finnes et snev av håp om at november skal bli en hyggelig måned så tror jeg faktisk jeg skal være lutter øre. Det er mørkt, det er vått og jeg er bestandig konstant trøtt igjennom denne måneden. Spre gjerne litt lys og varme, vi trenger det! Da velger jeg heller Kaizers Orkestra med "Enden av november" ...og da mener jeg bare sangtittelen og ikke teksten ;)

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits