Halloweenparty for voksne

Jeg innrømmer det i første setning - jeg hadde det kjempegøy på Halloweenparty i går! Dette til tross for at jeg i utgangspunktet ikke er tilhenger av denne kommersialiserte skikken som er brakt hit til landet de seneste årene. I godt sosialt lag ble det imidlertid en suksess med nydelig mat og drikke i et gjennomført pyntet Halloweenhjem hos våre gode venner. Masse moro ble det til langt på natt! Av samme grunn har dagen i dag vært noe redusert - den ekstra timen vi fikk til rådighet til tross. ;-)

Under får du anledning til å smugtitte litt gjennom noen utvalgte og sensurerte glimt. Hihi.

Noen som drar kjensel på disse? Hint: Initialer: B+H! ;-)


Vertskapet ønsker velkommen til bords.

 

                  
Fra de sene timer. Noen hadde funnet sofaen, mens andre lot seg friste til en swing!


Tusen takk til vertskapet for en flott fest, og til alle festdeltakerne for en morsom kveld og for at dere ikke halshugger meg til tross for at jeg ikke har fått spurt dere alle om å legge ut bilder fra festen på bloggen min. Det bør ikke gjenta seg. ;-)

I kveld har ungene i gata kommet på døra vår og fått sitt etterlengtede godteri. Benn på sin side gikk til "motangrep" mot de utkledde (og overraskede) ungene og åpnet døra i spøkelseskostymet sitt. Stor suksess! Hehe.

Nå er det nok feiring for denne gang. I morgen er det hverdag og jentene kommer hjem igjen. Supert!

 

8 kommentarer

anettesbokboble

31.10.2010 kl.21:33

Helt herlig! Tror jeg må arrangere fest til neste år :D

quiltmania

31.10.2010 kl.21:46

Hi,hi... dette så veldig moro ut.... ble igrunnen litt fristet jeg....kanskje blir det Haloween party til neste år her i huset!!!!

Gunn

31.10.2010 kl.22:12

Hahah-herlig-helt ugjenkjennelig, hadde jeg ikke fått hintet hadde jeg umulig klart å gjette hvem dere var :D Utrolig moro med fest og Halloween er nok kommet for å bli. Så får hver og en gjøre det de ønsker ut av det :) Makeupen ble da riktig så spooky :D

MAGMA

31.10.2010 kl.22:19

Den festen så kjempeartig ut. Er allerede i planleggingen av noe lignende, bare synd det er et helt år til neste halloween...:)

Håper formen er kommet seg...

mimmimor

31.10.2010 kl.22:48

Morsomt :) Satt og undret hvordan mannen fikk spist og drukket med kostymet sitt... Men herlig, det var dere :)

Creativboligstyling.

31.10.2010 kl.22:59

Så gøy da!! :DD

Gjettet at det var deg og Ben under kostymet der ja, hehe :))

Så gøy at vi voksne kan være litt "barn" av og til også...hvorfor ikke!! :)) Man får det ikke morsommere enn man lager det selv heter det! ;)

Jeg har også kledd meg ut å møtt barn i døren tidligere, hehe morsomt å se barna så overrasket! Vi kledde oss litt ut i år...spesielt de minste barna.. Men mine to døtre har nok "feiret ferdig"Halloween for noen år nå. For kanskje å ta det opp igjen når de blir voksne :)

Ha en god natt snuppa :))

Godnattaklem <3

juppjupp

01.11.2010 kl.10:45

Sånne fester hadde vi hvert år da jeg bodde i søgne, skikkelig artig gitt:O))

Ønsker deg en finfin uke Hegemor:O))

kozkoz

Fabiolita

01.11.2010 kl.21:20

Hege:)

Herlige bilder av voksne i utkledning med masse gøy:)

Slike fester er alltid morsomme....

Kos deg med jentene dine+ Ben:)

Klem Fabiolita

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits