10 siste ord - og litt samfunnsengasjement

En utfordring som går over ti dager, er virkelig en utfordring. Nå har jeg imidlertid kommet til siste dag, og der velger jeg en variant som viser hvordan jeg føler det akkurat nå. ;-)

dag 1 - 10 ting om deg selv
dag 2 - 10 ting du elsker
dag 3 - 10 ting du misliker (opprinnelig hater) 
dag 4 - 10 ting du vil si til en person
dag 5 - 10 ønsker
dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten
dag 7 - 10 viktige personer
dag 8 - 10 av dine favorittsanger
dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet ditt
dag 10 - 10 siste ord


Omsider

er

jeg

ferdig

med

denne

artige,

men

krevende

utfordringen!

 Godt for alt som er gjort!

I kveld skal jeg til en engasjert nabo. Sammen skal vi jobbe litt mot rådmannens lite gjennomtenkte forslag om å legge ned den lokale skolen her vi bor. Målet er å påvirke politikerne slik at de velger å beholde skolen, til tross for en elendig kommuneøkonomi. Vi har dermed litt av en oppgave foran oss, men går til verket med optimisme og godt mot!

...men nå først: Jobbings!

7 kommentarer

anettesbokboble

28.10.2010 kl.09:28

Lykke til i kveld, Hege! Jeg skjønner ditt engasjement i denne saken, vi var nemlig i samme situasjon for et par år siden. Kristian og Ingrids skole (som er fra 1-7 klasse) var nær ved å bli nedlagt, men med stor støtte fra lærere, foreldre, barn, innbyggere i nærmiljøet og enkelte oppegående politikere ble skolen bevart. Nå er den bygget ut for ganske mange millioner, med en helt ny fløy med fantastiske klasserom og arbeidsrom for lærerne. Så det nytter å kjempe, stå på :)

Bjørg Aga

28.10.2010 kl.09:28

Kjekt å høre om alt du får tid til og at du engasjerer deg i skolen g livet i samfunnet. Politikk er å løse først og fremst næroppgavene våre. Da får vi blikk for å gå videre også- Lykke til!

juppjupp

28.10.2010 kl.10:19

Lykke lykke til i kveld Hege:O) Det er en flott sak dere kjemper for. her ble flere av småskolene lagt ned og satt sammen til en stor skole i stedet, og det var ikke populært i alles øyne, og nå står det bygninger og forfaller, og ingen får lov å bruke de...dumt som fy spør du meg...

Ønsker deg en fin dag på jobb:O))

kozkoz

leirabestas

28.10.2010 kl.10:40

God morgen.Dei ti siste orda var vel gjennomtenkte:) ønsker dere lykke til i kveld,landet vårt trenger dei litt mindre skolane også så det er bra att noen kjemper for livets rett

Creativboligstyling.

28.10.2010 kl.11:42

Så var du ferdig med listen Hege! :) Du har vært flinkere enn meg, jeg har nok vært litt...sløv kan man si. Men skal prøve å gjennomføre ;)

Forstår at du har en stor sak å fronte i kveld, der vil det nok bli engasjement i bøtter og spann vil jeg tenke meg..;) Husk å pust med magen å hold skuldrene nede da. Og MASSE LYKKE TIL! :O)

<3

God klem! :D

Fabiolita

28.10.2010 kl.19:49

Hege:)

Du har vært flink med din liste med mange gode ord:)

Lykke til i kveld å liker foreldre med engasjement - stå på;)

Klem Fabiolita

alana

28.10.2010 kl.19:51

Jeg er selv på siste dagen av utfordringen, men jeg synes det har vært mindre stress. Men jeg skjønner hva du føler ;)

Lykke til med oppgaven! Det er utrolig viktig å synliggjøre behov som politikerne ikke ser fordi de mye heller fokuserer på tall. I min hjemkommune har det også vært snakk om nedlegging av skoler, som fører til at skolebarn i alderen 6-12 år må fraktes med båt fra øya de bor på til skolen de nå skal være en del av. Trygghet for disse barna er tydeligvis langt mindre viktig enn pengene de sparer for politikerne. Som er en av grunnene til at jeg nekter å flytte tilbake, i tillegg til at jeg har blitt storbyjente ;)

Stå på!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits