Spennende pepperkakeformer

Jeg har shoppet på nettet - igjen...! ;-)

For et par år siden så jeg at pepperkakeform i puslebitutgave var kommet på markedet. Denne var tydeligvis populær for den ble raskt utsolgt overalt på de pepperkakestativene jeg fant rundt om i butikkene, før jeg fikk sikret meg et eksemplar. I år tenkte jeg å gjøre alvor av planen om en puslespillpepperkakeform (godt eksempel på sammensatt ord?) og søkte litt på nettet. Jeg fant en nettside som solgte både denne formen og mange andre inspirerende og annerledes pepperkakeformer til en billig penge. Dermed bestilte jeg ikke bare puslespillformen, men et godt utvalg nye. Litt tidlig, kanskje, men nå gleder jeg meg til de kommer i hus og ikke minst kan begynne årets bakst sammen med prinsessene (og prinsen, haha)!


 Hvis du også er litt lei av standardformene og vil sikre deg noe nytt og kreativt før pepperkakebakesesongen (nytt fantastisk sammensatt ord) setter i gang, kan du finne inspirasjon og mulighet for innkjøp ved å følge denne linken. Nettbutikken heter Formina og har faktisk spesialisert seg på pepperkakeformer. Det gjelder å finne sin nisje! ;-)


Fra fjorårets pepperkakebakst.


Sånn rent bortsett fra det, så er min onsdag av det mer trivielle slaget, med fiksing og ordning på programmet. Jeg har jo fri på onsdagene og da blir det gjerne til at kjedelige og nødvendige sysler blir utsatt til da. Ute regner og blåser det, så egentlig er det bare greit å sysle litt inne. Så kan jeg heller unne meg litt kveldskos sammen med Benn når den tida kommer. :-)

10 kommentarer

quiltmania

27.10.2010 kl.14:09

johooo nå ble jeg glad! Takk Hege! Denne var kjempefin - må bestille med en gang!

juppjupp

27.10.2010 kl.14:21

Artig form, hadde egentlig tenkt å kjøpe pepperkakene i år, men dette inspirerte til noe helt annet:O)

Ønsker deg en topp onsdag:O)

kozkoz

Allis

27.10.2010 kl.15:07

aaaew se på de fine prinsessene da;) Klart du må bake pepperkake med det trekløveret der. Pepperkakebaking er ikke helt min greie, det hender vi jukser og kjøper sånn ferdig deig.. den klisser ikke så mye syns eg.. og sambo baker den ut han.. thihi.. pleier og lage julemenn og julebrød sammen med min datter, det holder i massevis for oss nå når ungane er ute av reiret.

Ha en fin fin dag videre

leirabestas

27.10.2010 kl.15:17

Der var det mye flott ja,pepperkaker er mine yndlingskaker i julen.Nå som barna er voksne så kjøper eg pepperkakene ferdige,ellers ville jeg gått for mange av disse flotte formene ja

anettesbokboble

27.10.2010 kl.17:11

Så spennende! Her i huset er vi glade i å lage pepperkaker, men av en eller annen merkelig grunn er det de kjøpte som blir spist ;) Stooor klem til deg fra meg :)

I gode og onde dager!

27.10.2010 kl.19:28

Pepperkaker må det være.

Jorunn

28.11.2010 kl.20:54

Hei, så morsomt å se pepperkakeformene dine! Jeg er en samler og har sikkert altformange, men klarer ikke helt å stoppe :)

Heldigvis ikke hele året man er hekta, hvis ikke hadde det blitt skummelt for lommeboka :)

Veldig bra blogg ellers også :)

Med andre ord

29.11.2010 kl.13:48

Jorunn: Tusen takk fo kommentaren din! Jeg har også veldig mange former, men det finnes alltid en der ute som jeg ikke har og som er veldig spennende... Hihi.

Jorunn

08.09.2011 kl.08:52

Heia, hvis du er på Facebook har jeg laget en side for samlere av pepperkakeformer og andre utstikkere :) https://www.facebook.com/#!/pages/Samlere-av-pepperkakeformer-og-andre-utstikkere/161903027224717?sk=info

Velkommen!

Med andre ord

08.09.2011 kl.22:25

Jorunn: Melder meg inn jeg, vettu!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits