10 favorittsanger

Musikk skaper stemning - ingen tvil om det! Noen ganger forsterker musikken humøret mitt, andre ganger kan jeg komme i en bestemt stemning eller minnes en spesiell hendelse eller tidsepoke bare ved å høre noen strofer av en bestemt sang.

Under har jeg laget ei liste med 10 sanger/låter i tilfeldig rekkefølge som betyr noe for meg og som jeg liker veldig godt. Dette er for øvrig del 8 av den 10 dager lange utfordringen jeg fikk. Begynner å se enden i tunnelen nå... ;-)

* Shayne Ward: "No promises"
 
 

* Ozzy Osborne & Lita Ford: "If I close my eyes forever"

 

* Cheryl Crow & Sting: "Always on your side"

 


* VIF: "Vålerenga kjerke"

* James Blunt: "Goodbye my lover"

* Beth Hart: "L.A. Song"

* Avril Lavigne: "When yoy're gone"

* 3 doors down: "Here without you"

 * Mods: Me to går alltid aleina"

  

* Pink Floyd: "Wish you were here"

  


Noen av listene mine i denne utfordringen har vært vanskelig å fylle. Denne kunne derimot med letthet vært myyye lenger. Det er mange flotte sanger/låter som med letthet kunne fått plass og jeg vil helt sikkert komme på sanger som burde vært med. Nå ble den imidlertid som den ble, og jeg er strålende fornøyd med alle sangene. Enjoy!
 

9 kommentarer

juppjupp

26.10.2010 kl.18:37

åååå sitter og synger med her:O)) Musikk er bare livsnødvendig spør du meg:O)

Ha en deilig tirsdagskveld:O))

kozkoz

Roger O.Steinbakk

26.10.2010 kl.18:44

3 av 10 æ hadde hørt(gamle favoritter) + 1 æ har hørt om, men enda ikke hørt på(B.H).

e kanskje nærmere Mannen din enn dæ på musikk;-)

mimmimor

26.10.2010 kl.18:58

Beth Hart må jeg sjekke nærmere - stemme, klangbilde - likte denne. Er alle hennes like bra? Interessant liste, for øvrig, har hørt meg gjennom den :)

leirabestas

26.10.2010 kl.19:35

Jeg venter til i morgen med å høre på melodiane,da er jeg alene hjemme

Idunn

26.10.2010 kl.20:03

Åh, nå fikk jeg No Promises godt plantet inni hodet mitt ;P Har nynnet på den i nesten en time nå ;D Ha en forsatt god kveld =)

Consuming

26.10.2010 kl.21:19

Oi, hadde helg glemt No promises, men den er jo kjempefin. Takk for reminderen. Trur jeg må på iTunes og handle meg den gitt. :-)

allis

26.10.2010 kl.21:24

Ozzy er min favoritt!!! yea yea yea!! Har masse godiser på min mp3 spiller som er flittig ibruk når eg gjør mine husmorsyssler, da svinger eg moppen så lett som bare det!!!

Ha en nydelig kveld videre. Bloggen din er super koselig, alltid kjekt og innom den!!

alana

26.10.2010 kl.22:01

Mye bra her! Musikk er utrolig viktig, hva ville vi gjort uten?? En dag uten noe som helst musikk er ikke verdt å nevne!

Ha en flott kveld!

Fabiolita

28.10.2010 kl.19:24

Hege;)

Musikk er en viktig del av meg også, digger god musikk til arbeidet:)

Klem fabiolita

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits