10 viktige personer

Jeg har et stort og godt nettverk rundt meg av personer som på hver sin måte bidrar i livet mitt og som jeg anser som viktige. Det er vanskelig å velge noen, men faktisk enda vanskeligere å velge noen vekk. Med dette som utgangspunkt viser jeg dere lista mi på denne dag 7 av utfordringen:

* Benn Peter. Jeg elsker deg! Andre ord blir overflødige når det gjelder å beskrive deg.

* Astrid, Anna og Andrine - mine døtre og øyenstener. Dere er alt for meg og jeg er ubeskrivelig glad i og stolt av dere alle. Dere har hver deres styrker og personligheter men kan ikke skilles i ei sånn liste. Vil føye til noe presten sa til faren deres og meg da Astrid skulle døpes: "Elsk Astrid for den hun er og ikke for det hun gjør". Glemmer aldri disse vise og flotte ordene. Min kjærlighet til dere er betingelsesløs.

* Mine foreldre. Tenk at en blanding av dere har blitt til noe så merkelig som meg. Hihi. Uten dere - ingen Hege! ;-)

* Mine fantastiske venner. Jeg klarer ikke skille dere eller velge ut noen eller nevne navn. Ingen nevnt, ingen glemt passer perfekt her. Dere vet selv hvem dere er. Tusen takk for de kvalitetene dere har, at dere stiller opp for meg, alt det morsomme vi finner på sammen, at jeg kan søke råd og få støtte i tunge tider. Alt dette gjør dere unike og altoverskyggende viktig for meg.

* Liv Nielsen. Læreren min gjennom alle årene på barneskolen. Liv, som vi bare kalte "Frøken", var den perfekte læreren for meg. Hun var også min store inspirasjonskilde da jeg selv valgte læreryrket.

* Legen min. På grunn av nakkeskaden min har jeg hatt et tett forhold til legen de seneste årene. Maken til god oppfølging og støtte finnes det knapt maken til. Jeg er henne evig takknemlig.

* Bloggleserne mine. Dere inspirerer meg til å fortsette via støtte, oppmuntring og trivelige kommentarer. Det sosiale nettverket som har blitt til via bloggen min var jeg totalt uforberedt på da jeg startet å blogge. Det har kommet som en kjempebonus for meg. Tusen takk til hver og en av dere!

* Mormor. Om deg, mormor, har jeg bare godt å si. Du stilte alltid opp for meg og var tryggheten og godheten selv. Du var et unikt menneske, som alle som hadde gleden av å bli kjent med deg, bare hadde lovord om. Etter mange års plager gikk du fra oss for snart to år siden. Jeg unner deg hvilen, men savner deg ubeskrivelig.

* Mine kjære kolleger og ledelsen ved skolen min. Tusen takk for at dere gjør hverdagen min lys og hver dag på jobben til en (travel!) glede!

* Arne. Min eksmann, som er en kjempeflink pappa for døtrene våre og som ikke minst har gitt meg det viktigste jeg har.

Teller man sammen disse personene, blir nok lista på atskillig flere enn 10, men jeg jukser så gjerne i dette tilfellet. Å jukse med stil er lov, ikke sant!? ;-)I morgen skal jeg fortelle dere om 10 av favorittlåtene mine, så heng på!

8 kommentarer

Katrine Stensland

25.10.2010 kl.21:33

Man må kunne jukse litt.

Jeg slet med denne her, men gleder meg desto mer til morgendagens favorittsanger =) =)

quiltmania

25.10.2010 kl.22:40

er ikke juks dette vel - bare utvidet begrep, hi.hi....

Venter i spenning på morgendagen både hos deg og Katrine

MAGMA

25.10.2010 kl.22:52

Dette var fantastisk å lese. Særlig at du skrev til de personene som betyr så mye for deg. Ble rørt. For noen herlige jenter, da :)

mimmimor

25.10.2010 kl.23:24

Nydelige jenter, skjønner godt at det er mye kjærlighet her, ja!

juppjupp

26.10.2010 kl.00:51

Jeg er endelig i mål, og må innrømme at det er godt å se flere jukse med stil<3<3

Ønsker deg en deilig natt du gode menneske:O)

kozkoz

leirabestas

26.10.2010 kl.07:20

God morgen.Må starte med å si att trekløveren din er utrolig vakker:) Må også få takke for omtanken på oss bloggvenner og ellers fikk jeg litt gåshud av å lese alt det vakre du skriver om alle dem som betyr så mye for deg i livet:)

Ønsker deg en ny fin dag

Creativboligstyling.

26.10.2010 kl.13:04

En kjærlig, varm og generøs liste. Ser du har mange gode mennesker som brysseg rundt deg. Og regner med du får i bøtter og spann tilbake. For det fortjener du! ;)

Er lov til å jukse på slike lister..spesielt på positive ting! ;) God du er Hege! :)

Varm klem fra meg! :)

Katrine Stensland

26.10.2010 kl.17:48

sv; lytt og nyt. Følger gjerne opp med ti nye sanger i morgen - her var det flust å ta av, for å si det sånn =)

Gleder meg til å se lista di.

Er ellers litt glad de ti dagene snart har gått nå...

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits