Nå har vi vaska golvet - og litt til

Neida, jeg har ikke begynt på julestria i god Prøysenånd. Benn og jeg har derimot hatt en aldri så liten helgerengjøring her i dag. Det trengtes - som alltid. Hihi. Nå har helten lagt seg litt på sofaen og heltinnen fant jammen meg sitt snitt til å blogge litt. Noen dager siden sist nå, jeg har rett og slett ikke prioritert det. Derfor datt jeg raskt av lasset på utfordringen om daglige ti ting, men så tenker jeg at verre ting kan skje enn at jeg ikke fullfører en bloggutfordring og at det vel helst går bra. ;-) Som jeg har skrevet før, så er bloggen for meg et positivt overskuddsfenomen. Med andre ord er jeg positiv og har overskudd nå. Eller noe sånt... ;-)

I dag venter vi besøk av Benns kamerat, Oskar. Han sitter i skrivende stund i bilen på vei fra Evje på såpeglatte veier. Kjør forsiktig, sier jeg bare. Planene for helga er at Benn og Oskar skal på Volbeatkonsert på Folken i Stavanger, mens jeg tar med meg de to eldste jentene og reiser på Venke Knutsonkonsert i Kulturhuset i Sandnes. Litt forskjell på musikkstilen, men veldig bra begge deler...


Vi gleder oss til konsert med Venke Knutson i kveld!Astrid skal i ilden på håndballbanen igjen i helga også. Det er seriestart for jentene, som skal spille hele tre kamper denne åpningshelga. Etter at jeg har trent laget hennes i 7 år, altså helt fra de begynte å spille som 6-åringer, har nakkeskaden min satt stopper for at jeg kunne holde på videre. Skal selvfølgelig i hallen og kikke og heie, men jeg innrømmer gjerne at det er med litt blandede følelser. Nå skal jentene mine spille uten meg og min innflytelse, og jeg er plassert på tribunen. Blir veldig merkelig og litt vemodig... Jeg ønsker uansett de flotte jentene og deres nye, velkvalifiserte trener lykke til!

 

Med det er dere litt oppdatert om hva som skjer her om dagen... Håper du benytter fredagen din riktig så godt og sysler med noe du trives med!

Vi blogges!

 14 kommentarer

Creativboligstyling.

22.10.2010 kl.15:08

helt enig med deg hege! Om man ikke kan fullføre en utfordring til punkt og prikke...så går nok det helt fint! :) man må ta det når man får mulighet :)

Kunne tenkt meg å blitt med på den konserten altså. Venke Knutson er dyktig!! :)

Forstår hvordan det er å stå på sidelinjen når håndball jentene dine skal spille, har vært der selv...enda mer til felles ;) Men nå er jeg tilbake igjen :) Og det er gøy men merker jeg må passe meg bittelitt...blir ekstremt gira ;9

Kos deg med jentene, konsert og kos!! :))) OG tusen takk for kjemp...kommer etterhvert ut! :)

God klem og have fun!!

Med andre ord

22.10.2010 kl.15:14

Creativboligstyling.: Tuuusen takk for, som alltid, veldig koselig og positiv kommentar fra deg! Ja, du skulle vært med på konserten - DA skulle vi kost oss, da. ;-) Takk også for støtten angående håndballen og ikke minst for støtte og forsåelse sånn ellers, liksom! Hihi.

Gooood klem tilbake, kjære deg.

juppjupp

22.10.2010 kl.15:49

Etter en happening i ungdomstiden er jeg ikke fan av V.K. synd sånne dårlige opplevelser som ikke betydde mer enn ti minutters hat skal ødelegge for litt god musikk (x mannen min spilte i samme band som henne), for jeg er ikke værre enn at jeg kn høre på henne og innrømme at jeg liker noe av musiken, men ikke alt...for så langt kan jeg ikke strekke meg...hehe... Men ønsker deg og jentene en riktig god musikk opplevelse:O)

Her begynner også håndballsessongen, og jeg er klar i hodet mitt på at dette blir gøy, så får vi se om kroppen henger med da:O))

Uansett, god helg til alle dere fra meg:O))

leirabestas

22.10.2010 kl.16:19

Det var lurt å dele seg i to etter interesse:) så du har vært trener i håndball ikke verst det,tenker det går bra med jentene eg ,det er viktig å ha heiagjeng også hvet du.

No skal eg snart nyte middagen,heimelaga karbonader:)) etter inspirasjon fra deg.Ønsker deg en fin fredagskveld

anettesbokboble

22.10.2010 kl.16:40

Hei på deg, og tusen takk for de nydelige ordene på bloggen min i dag! Du skriver så fint at jeg får nesten vondt i hjertet (sånn godtvondt altså ;). Kalenderplanen min har fungert helt supert, det er bare helt uaktuelt med flere røde dager enn de jeg visste om da jeg startet. En sånn dag blir det i morgen, og da skal jeg kose meg ordentlig, jobbfest i sikte, hurra !! Håper du får en superkoselig helg med både konsert og håndballkamp og mere til :) Storstorklem til deg fra meg <3

jervveien16

22.10.2010 kl.21:14

Har forvillet meg inn hit via bloggen til Kine og da finner jeg mye interessant. Vet ikke hvorfor nakken setter en stopper for deg som håndball trener, men det hørtes kjedelig ut. Trener laget til datteren min og kjenner at det kommer til å bli rart den dagen det er på tide å sende de videre til noen andre... Digger Venke Knutson. Hun har en karisma uten like. Har vært på en intim konsert med henne en gang og det var utrolig fint. Håper og regner med at dere har hatt det fint i kveld. Fortsatt god helg! Anniken

Fabiolita

22.10.2010 kl.22:16

Hege:)

Høres ut som det blir en koslig helg med jentene og mannen.Alltid koslig å gjøre ting å komme sammen senere for så å være en kjempe flink heie gjeng:)

Hvet selv hvordan det er å sitte på tribunene å heie på håndball - kom i lokalavisen en gang pga for mye støy???!!!haha

Jeg er en ivrig håndball tilhenger, vi vurderer å dra til Lillehammer under EM på hjemmebane for landslaget og til Sverige etter jul for å se herrene....Gærne???

God helg og kos dere masse;)

Klem Fabiolita

Consuming

22.10.2010 kl.22:51

Må bare si det igjen - datteren din har så fantastisk flott hår! :-) God helg!

Med andre ord

23.10.2010 kl.00:20

juppjupp: Hmmm... Jeg vet hvordan det er - får man først antipati for noen har det lett for å henge ved. Jeg har egentlig ingen følelse verken for eller imot henne, men liker musikken og konserten var riktig så trivelig.

God helg tilbake til deg fra meg!

Med andre ord

23.10.2010 kl.00:21

leirabestas: Vi delte oss, ja. Benn ville egentlig på begge konsertene da, men det lot seg jo ikke gjøre. ;-)

Så bra at du ble inspirert til å steike karbonader.

En fin helg ønsker jeg deg!

Med andre ord

23.10.2010 kl.00:23

anettesbokboble: Så bra at kalenderplanen din fungerer så godt. Du er så flink flink flink flink flink! ;-D

Sender en like stor og god klem tilbake til deg med ønske om ei superhelg!

Med andre ord

23.10.2010 kl.00:24

jervveien16: Velkommen til bloggen min! Veldig trivelig med nye lesere. :-)

Håndball er gøy, ja, og Venke Knutson var dyktig i kveld. Ønsker deg ei riktig god helg tilbake, Anniken!

Med andre ord

23.10.2010 kl.00:25

Fabiolita: Håndball er jo kjempegøy! Kjør på og gå på landskamp hvis du har sjansen. Stemningen der er jo bare helt knall!

God helg til deg også!

Med andre ord

23.10.2010 kl.00:26

Consuming: Tusen takk! Ja, hun har et vakkert og forholdsvis spesielt hår. Hun får mye skryt for det, men i hennes alder er det viktig å ikke skille seg ut så selv hadde hun nok helst ønsket seg noe annet. Satser på at det går raskt over. ;-)

God helg til deg også!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits