10 ting om meg selv

Ny utfordring er på gang... Bloggvenninne og navnesøster Hege, alias Juppjupp her på bloggen, utfordrer meg til å henge meg på "forsotten som går" på bloggen om dagen, der man skal blogge om 10 ting hver dag i 10 dager, etter følgende liste:

dag 1 - 10 ting om deg selv
dag 2 - 10 ting du elsker
dag 3 - 10 ting du hater
dag 4 - 10 ting du vil si til en person
dag 5 - 10 ønsker
dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten
dag 7 - 10 viktige personer
dag 8 - 10 av dine favorittsanger
dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet ditt
dag 10 - 10 siste ord

Jeg henger meg på, med forbehold om at jeg kanskje ikke klarer å følge helt opp hver dag, men starter i alle fall med friskt mot nå. ;-)10 ting om meg selv:

* Jeg gikk ut av lærerskolen på Elverum i 1994 og har siden jobbet som lærer i Sandnes kommune, bare avbrutt av permisjoner i forbindelse med fødslene til de 3 jentene mine.

* Jeg fylte 40 år for et par måneder siden, og det hadde jeg grudd meg til. Nå i etterkant føles det bare helt fint!

* Jeg er veldig glad i sport og har spilt og/eller vært trener i håndball nesten hele livet.

* Jeg er veldig interessert i Vålerenga (etter at jeg bodde der et år på slutten av 80-tallet) og ser alle seriekampene på TV. Dessverre får jeg sjelden gått på stadion pga lang reise, men benytter anledningen når den dukker opp.

* Jeg er veldig glad i å reise. Benn og jeg har kontinuerlige reiseplaner og drar avgårde så fort anledningen byr seg. Vi reiser alltid avgårde før vi har spart opp til å reise så veldig langt så det blir mange småturer, men en vakker dag... ;-)

* Jeg ble dessverre skadet i nakken av et fall under en løpetur for 4 år siden. Skaden hemmer meg på jobben og i fritida, men jeg prøver å kose meg mest mulig og se mulighetene som er der.

* Jeg er veldig ryddig og systematisk og skjønner ikke at ikke hele resten av verden følger i mine spor. ;-)

* Jeg liker ikke mark og snegler, for ikke å snakke om ormer eller firfisler eller andre krypdyr. Fysj og fy! Kunne aldri falt meg inn å ta på en slikt udyr, får nærmest panikk av å se vesenet på avstand. Så det så.

* Jeg liker det trygge og vante innen duppedingser. For eksempel synes jeg PC-en og telefonen min er helt supre og synes det er et stort stressmoment når jeg må kjøpe ny og sette meg inn i hvordan det virker. Når det gjelder innkjøp av klær og dill, derimot, er det heeelt fint med noe nytt! Hihi.

* Bilen vår er en Honda FR-V - en kjekk og fin familiebil med 6 seter. Den er praktisk og god og fin, men ikke akkurat noen fartsmonster.

.

.

Sånn.
Dette var vanskeligere enn jeg trodde, gitt! Hva i all verden kan noen ha interesse av å vite om meg? Hehe. Uansett er punktene på plass og jeg har oppfyllt utfordringens punkt 1. Mon tro hva jeg skal "elske" i morgen? ;-)

9 kommentarer

Georgine

17.10.2010 kl.21:46

Artig å høre at du har ruslet rundt i Elverum en del år da. Jeg er jo født og oppvokst i Elverum og er godt kjent der. Da du gikk ut hadde jeg imidlertid bodd borte fra elverum i nesten 12 år tror jeg. Lærerskolen i Elverum er forøvrig flyttet til Hamar nå.

Fabiolita

17.10.2010 kl.21:49

God kveld:)

Synes du var flink jeg Hege, og lykke til. Det blir spennede å se fortsettelsen....Jeg har stor tro på at du klarer det;)

Bloggis...Fabiolita

Katrine Stensland

17.10.2010 kl.22:05

Ti ting om meg var litt vanskelig, når du liksom måtte "trekke fra" alle de andre kategoriene. Ellers får du jo ikke noe å skrive de neste ni dagene...

Men du har klart deg godt, synes jeg ;-)

mimmimor

17.10.2010 kl.22:31

Se der, ja. Jeg fikk rett - dette er en måte å bli bedre kjent på :) Mine preferanser til snegler og annet kliss har jeg gjemt til dag 3, men gjett om jeg henger meg på :)

missM

18.10.2010 kl.00:28

Spennende ser det er flere som har slengt seg på den der, tror ikke jeg kommer til å klare å komme opp med 10x10 ;) Morsommere å følge med på andre...

// Den undersøkelsen var mest for gøy, nå vet jeg til neste gang hva jeg gjrode "feil" så om jeg tar en ny om noen måneder tror jeg at jeg kan få litt mer ut av den. Jeg må stille noen spørsmålene litt anderledes :)

juppjupp

18.10.2010 kl.01:11

artig å lese om deg og ditt liv, gleder meg til å følge utviklingen videre:O))

kozkoz i natten:O))

Creativboligstyling.

18.10.2010 kl.08:37

Imponerende lesning! Altså du har vært flink!! Synes slike 10 ting er så vanskleig jeg ;) hehe..men du er jo veldig flink til å skrive også da Hege!

Veldig morsomt å høre enda litt mer om bloggvenninnen min! :)

Skal følge med deg fremover jeg...som vanlig;) Vi deler lidenskapen for håndball ser jeg ;)

Ha en fin mandag!

Klemklem.

quiltmania

18.10.2010 kl.18:03

Spennende lesing - gleder meg til fortsettelsen ;-)

alana

19.10.2010 kl.21:03

Oppstarten har jo gått veldig bra, flink du er som har skrevet så mye :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits