Bilder fra høstferie i Hurdal

Kun et drøyt døgn fikk vi voksne hos mamma og Carlos i Hurdal denne gangen. Før det hadde jentene vært der noen dager alene og opplevd masse moro. Blant annet hadde de vært på Badeland og vært i lag med søskenbarna sine, Hanna og Klara. Det er jo kjempestas! Bilder fra tida da Benn og jeg også var der, kommer her:


Andrine leiter i mormors knappeboks etter fine knapper som vi kan bruke til å lage øredobber av.
 
Benn ville også ta en titt... Mon tro om han også vil ha bling-bling i ørene? ;-)


Tid for DS-spill. Da må full konsentrasjon til... ;-)


Mamma lagde deilig middag til oss, bestående av hjemmelagde karbonader, saus, poteter og gratinert blomkål/brokkoli. Nam nam!


Vi nyter maten!


Benn fikk besøk av ei ku som tok plass på hodet hans. Som vi ser koste han seg godt med det. ;-)


Så ble det kortspill. Astrid vant!


Anna brukte hageputene som turnunderlag.


Til slutt var det tid for X-factor! Veldig spennende å se hvem som måtte ryke ut.


Lørdag morgen pakket vi bilen og hjemover det bar etter fine dager i Hurdal. Etter 9,5 timers kjøring var det veldig godt å legge seg i sin egen seng i går kveld... Og snipp snapp snute så er høstferien over for denne gang!

5 kommentarer

Fabiolita

17.10.2010 kl.20:39

God kveld:)

Ser ut som dere har kost dere og fått energi til juleferien...

Blogg klem Fabiolita

leirabestas

17.10.2010 kl.21:22

Litt ei sprek jente Anna var:) ikke vanskelig å se att det var gode dager hos mor men sånn skal det være:))og hjemmelagde karbonader,det hørtes godt utt på tide eg blir flink husmor igjen,har vært litt for lett å kjøpe ferdige i butikken men som du sier,ingenting er som mors hjemmelagde.

Ønsker dere en fortsatt hyggelig søndagskveld

anettesbokboble

17.10.2010 kl.21:46

Heisann, så fine bilder! Her tror jeg dere har kost dere alle mann :) Det veier nok opp for mange timer med kjøring, tenker jeg! Ja, det var fryktelig koselig å treffe Gunn Berit, en tvers igjennom herlig dame (akkurat som du). Vi har snakket om at det hadde vært utrolig koselig med et bloggtreff, det skal du få høre mer om! Stooor klem <3

Creativboligstyling.

18.10.2010 kl.08:44

Høstferien går fort, spesielt når man har det hyggelig, og det ser det ut som om dere har hatt!!:D

Så gøy at dere lager knappeøredobber da ;) Supert for barna! Jeg fant noen fine knapper på den lokale super`n i Engerdal.

Jeg er veldig gjerne med på et bloggtreff en gang! Hadde vært gøy! :))

Ha en fortsatt fin dag!

Allis

18.10.2010 kl.11:12

Åy så flotte bilder;-) Ser at dere kosa dere masse. Mammas middag hørtes jo bare så godt ut!!!! naaam!!! ingenting er bedre enn heimelaga!!!

Ha en fin fin dag videre

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits