Photoshoot med nydelige Frida

Etter lang og lengre enn lang tids venting, fikk vi det omsider til å klaffe for fotografering av min kjære vennninne Torunns datter, Frida. Hun er ei alldeles nydelig jente som er like vakker både på utsiden og innsiden, akkurat som sin mor. Det var en sann fryd å jobbe med henne i studio!

Frida lot meg vise dere noen glimt på bloggen min...







Så måtte bunaden på, siden dette egentlig var en konfirmasjonsfotografering, om enn meget forsinket. ;-)




              

Mor Torunn liker ikke den tilhørende lua. Derfor måtte vi jo ta noen bilder med den på sånn på tampen. Hihi.





Etter noen timers redigeringsjobb på data'n er bildene nå klare til overlevering. Dessuten venter behandling og kino senere i kveld. Høstferie er en fin ting! ;-)



11 kommentarer

leirabestas

13.10.2010 kl.14:33

Jeg er enig i att dette var ei veldig vakker jente.Spesielt godt likte jeg det første bildet,og bunadsluen,synd mora ikke liker den så godt for jenta var helskjønn med lu på

Maiken

13.10.2010 kl.15:14

fine bilder!

Allis

13.10.2010 kl.15:40

ååh så fin jente, og for noen flotte bilder du tar, imponert;-)

Kose deg med høstferie.

Klem klem

Creativboligstyling.

13.10.2010 kl.16:12

Så fine bilder av ei nydelig jente! Du er en dyktig fotograf Hege! Å så fint å ha skikkelig utstyr og et studio å ta bilder i! Synes lua til bunaden var veldig fin jeg! :) Jobber du litt som fotograf også?

Med andre ord

13.10.2010 kl.16:31

Takk til dere alle for koselig kommentar.

Creativboligstyling: Jeg jobber ikke som fotograf, men tar fotooppdrag. ;-) Det vil si at hvis noen spør om jeg kan ta bilder i studioet vårt, i bryllup, konfirmasjon eller industri/firmafotografering så sier jeg ja hvis det passer. Dette tjener jeg jo noen kroner på, men jeg anser foto som en hobby og ikke en jobb. På skolen hvor jeg er lærer blir jeg også benyttet som fotograf når de trenger bilder av et eller annet. Tidligere jobbet jeg som frilansfotograf/journalist, men det holder jeg ikke på med nå for tiden.

Creativboligstyling.

13.10.2010 kl.16:45

Du tar flotte bilder så forstår du kan få mange forespørsler! :)

Ha en fin kino opplevelse Hege, blir nok Nokas på oss også! :)

mimmimor

13.10.2010 kl.18:50

Fant fram til bloggen din via en kommentar du hadde et annet sted som fenget meg :) Hvilken positiv overraskelse - bildene er herlige, også de du har lenger ned av datteren din. Så fint liv du får fram i disse jentene og så morsomt at de synes det er greit at vi andre får nyte en bit av dem også. Dette området kan du :) Er du like dyktig som lærer, tror jeg skolenverket har gjort et kupp :)

..

13.10.2010 kl.21:33

Så flotte bilder av en flott jente:-) Kunne ønske du bodde litt nærmere, så skulle du fått oppdrag av meg.Hehe. Du er utrolig flink. :)

Fabiolita

13.10.2010 kl.22:39

Hei hei:)

Flotte bilder:)

Håper du koser deg i ferien:)

God kveld

anettesbokboble

13.10.2010 kl.23:37

Kjempefine bilder, ja! Og bunad er jo så nydelig, det fineste plagget jeg eier og har :)

quiltmania

14.10.2010 kl.17:32

Utrolig fine bilder, skjønn jente - Du greier virkelig å fange blikket når du tar bilder. Er imponert.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits