Tupper på toget

Mine søte små har reist på høstferie alene i dag. Det vil si at de for første gang har tatt toget alene (for Andrines del var det første tur med tog overhode) og reist til mormor i Hurdal. Togturen tok nesten 8 og en halv time og hønemor hadde mange formaninger og gode klemmer å gi før toget forlot perrongen. ;-) I tillegg var de utstyrt med strikketøy, lesestoff og hver sin DS, samt godt med mat, drikke, frukt, chips, tyggis, sjokolade og "you name it". Nå har jeg snakket med alle 3, samt mamma, og vet at alt har godt bare godt og de er kommet vel fram. Mamma møtte dem på perrongen på Oslo S og kjørte dem til Hurdal, via en restaurant. Mat må man jo ha. ;-)

Her er alle tre samlet på perrongen på stasjonen i Sandnes og venter på toget:
Liten jente og stor bag og veldig mange sommerfugler i magen:På torsdag reiser Benn og jeg med bil til Hurdal og skal sørge for å frakte oss alle trygt hjem igjen... Før den tid skal jentene kose seg blant annet med søskenbarn og tur til badeland. Selv har jeg nakkebehandling på programmet, og kanskje en kinotur i morgen kveld. Vi har lyst til å få med oss Nokasfilmen og må sjekke ut hvordan det klaffer. Time will show!

3 kommentarer

anettesbokboble

13.10.2010 kl.08:00

For noen fryktelig flinke jenter!! 8 timer er lang tid, så jeg skjønner godt at dere var spente alle sammen :)

leirabestas

13.10.2010 kl.08:53

Virkelig noen søte jenter,og jeg kan godt tenke meg att magen var full av sommerfugler.

Tenk å få reise så langt med tog helt uten voksne,det er stas når en er lita jente

Georgine

13.10.2010 kl.10:21

Uff ja ikke bare bare å sende de søte små avgårde alene. Men det de klarer det helt sikkert bra.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits