Høstferie og photoshoot

Nå er høstferien vår offisielt sparket i gang! Herlig herlig...

Vi starter mandagen med en photoshoot! Hele familien er i ferd med å stæsjes til fotografering. Vi planlegger å ta et bilde av oss alle fem til julekortet i år og er jammen ute i god tid. Siden vi er hjemme i dag alle 5 benytter vi oss av anledningen. Det er faktisk første gangen vi tar et slikt familibilde og det er naturlig nok mye som skal klaffe. Alle bør jo da være heldige på samme bilde, og siden alle skal være med må vi bruke fjernutløseren. Da vet vi jo ikke helt hva vi får. ;-) Kan fort bli mye prøving og feiling av det der... Vi krysser fingrene for at noe blir brukbart.

Senere i dag skal jentene til Arne (pappaen sin) på middag og kos. Vi må dessuten pakke litt for jentene skal reise til Hurdal i morgen. De skal reise på egenhånd med toget for første gang og både mor og barn er spente. ;-) De har heldigvis mobiltelefon med seg, men 8,5 timer alene på toget er uansett ganske lenge. Mamma skal hente dem på stasjonen og Benn og jeg kommer etter, mest sannsynlig på torsdag, så jeg regner med at dette skal gå bare godt.

Nå nærmer det seg at folkene er klare for studiotur, så mor må logge av! ;-)

Happy Fall Girl9 kommentarer

I gode og onde dager!

11.10.2010 kl.11:22

Blir nok et fint bilde.

frugjerdrum

11.10.2010 kl.12:29

vi MÅ få se..

missM

11.10.2010 kl.13:49

Heldig de som har høstferie er!

Lykke til med photoshot. Husker mamma alltid skulle ta høstbilder til julekort da vi var små også.... ;)

leirabestas

11.10.2010 kl.13:58

Det skal bli spennende å høre hvordan det gikk i studio.Tenker jentene er spente,enig med deg det er mange timer å reise alene på.Forhåpentligvis slipper dei å bytte tog.Ønsker dere en fin høstferie

ORDIORD.ETT LIV I UBALANSE..

11.10.2010 kl.15:23

god høst feire... vi har hatt våres... ,-))

monica73

11.10.2010 kl.16:56

Det har vi snakket på og gjøre også,ta et familiebilde.Det blir sikkert bra bilde.Skjønner mor og barn er spente på den lange togreisen,men det går nok greit.Barn er egentlig ganske flinke til og klare ting alene.Vi mødre som ofte bekymrer oss for mye:)

Ha en fin høstferie.Min mor er i Dirdal og besøker min bror som bor der med familie.

Klem

anettesbokboble

11.10.2010 kl.17:34

Så spennende med fotoshoot! Håper vi får noen smakebiter :)

quiltmania

11.10.2010 kl.17:57

Blir sikkert fint. Tiden frem til jul går alltid så fort så kjempesmart å være ute i god tid

;-) God høstferie!

quiltmania

11.10.2010 kl.17:58

Blir sikkert fint. Tiden frem til jul går alltid så fort så kjempesmart å være ute i god tid

;-) God høstferie!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits