Søndag = turdag

Så sant vi får det til, pleier vi å ta oss en tur ut i det fri på søndagene. I dag gikk søndagsturen til Alsvik i veldig godt selskap.


Familien Ollestad Winjor og vi nyter turens høydepunkt - maten!  Jeg hadde stekt lapper og funnet fram lefser og kransekake som vi koste oss med.

         
Andrine og Sara koste seg under ullpleddet. :-)Torunn og jeg er fornøyde med å være i lag. ♥Far og sønn. ♥

(Benn har tatt alle bildene unntatt det øverste, som jeg har tatt selv.)

Etter turen i det fri, som ble litt kaldere enn vi håpet på i og med at tåka hindret sola i å stikke gjennom, fikk vi bli med hjem til Torunn og Geir og spise knallgod fårikål og deilig iskake sammen med dem. Tusen takk for et nydelig måltid!

I kveld har Astrid, Anna og jeg strikket på noen småprosjekter vi har på gang. Andrine på sin side har fingerheklet både langt og lenge. Etter at hun lærte den kunsten før helga har hun jammen meg holdt det gående og vist imponerende tålmodighet. ;-) Dessuten har det blitt Yatzy og familiekos på oss alle.

Kort oppsummert har dette vært en utmerket søndag i familiens tegn!!

4 kommentarer

MAGMA

10.10.2010 kl.21:19

Så ut til å være en fortreffelig søndag:) Flott familie. Håper det blir en fin uke:)

leirabestas

10.10.2010 kl.21:23

Slike søndager er virkelig vert å ta vare på og bildene er flotte som vanlig:))

Kanskje du deler strikkeprosjektet ditt med oss en dag

anettesbokboble

10.10.2010 kl.21:49

Det har vært turdag for mange i dag, og jeg tror jammen dere har hatt det like fint som oss :) Stor klem :)

Fabiolita

10.10.2010 kl.22:28

Godkveld:)

Det så kjempe deilig ut og så koslig å gøre slik med venner og familie,det er slike øyblikk som er verdt å ta vare på videre før det blir mørkt og kaldt ut;)

Her hos oss i helgene er det alltid fotball eller håndball,så vi må alltid planlegge slike turer lang tid i forveien og da blir det ikke så lett pga vær og vind:)

Fortsatt god kveld, bloggklem Fabiolita

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits