Forvandling hos frisøren

Har vært hos frisøren i dag, jeg! Skulle egnetlig vært der forrige fredag før selskapet mitt, men siden nakken slo seg totalt vrang ble det utsatt til i dag. Besøket resulterte i at "Blondie" har gjort som bjørnen og gått i hi. Etter en stund med blonde lokker følte jeg for å gå vinteren mørkt i møte. Haha. Etter kyndig veiledning av min knallflinke og supertrivelige frisør, Kari Marie, endte jeg opp med en kald, mørk farge med innslag av bittelitt lysere og littegrann lilla (selvfølgelig!) for å bryte opp litt. Ble faktisk veldig fornøyd, selv om jeg alltid må ha en hårvask og stæsje håret selv før jeg er der jeg skal være. ;-)

På bildet under er jeg ferdig klippet og klar for farging:Håret ble, som dere ser, godt klippet opp og tynnet kraftig ut, samtidig som jeg har beholdt noen lengder på sidene og i luggen.

Så kom fargen i håret og da ser man jo som vanlig riktig så lekker ut. ;-)Det er så herlig luksus å sitte i frisørstolen og kose seg med ukeblader man aldri leser ellers, som Allers, for eksempel. ;-) Sjokoladebiter tilbyr også denne frisøren (se i front). Ikke si det til noen, men sjokoladen er faktisk årsaken til at jeg går nettopp dit. Haha. Nei, faktisk er årsaken en helt annen... Det har seg nemlig slik at etter at jeg begynte å gå til Kari Marie kan jeg ikke tenke meg en annen frisør. Hun har flyttet fra Kvadrat hvor jeg først møtte henne, via Madlatorget og nå har hun startet sin egen salong. Den heter Saxen og ligger i Stavanger. Litt tungvint å reise helt dit, men jeg gjør gjerne det for å få et par timers luksus sammen med Kari Marie.

Bilde av resultatet kommer nok på bloggen etter hvert, men foreløpig har jeg ikke noe å vise fram... ;-) Bør jo være litt fornøyd med det bildet, da, vet dere. Hihi. En hårvask gjør nok susen i så måte, får vi håpe.

Nå skal jeg hente Astrid, som er ute med noen venner... Nyt resten av fredda'n din! ;-)8 kommentarer

leirabestas

08.10.2010 kl.22:34

Det er alltid herligt med time hos frisøren og det er viktig att mann er fornøgd med frisøren sin.Skal bli artig å se kor flott du ble:))

..

08.10.2010 kl.23:24

Deilig å komme ut fra frisøren fornøyd og i godt humør. Har funnet min frisør jeg også og glad er jeg for det. Har hatt noen mislykkede frisyrer opp gjennom:) Gleder meg til å se resultatet:):)

Med andre ord

08.10.2010 kl.23:36

Nå har jeg gjort det store, skjønner jeg. Haha. Tenk å skape forventninger til bilde av min egen frisyre... *angrer på hele innlegget* Hehe.

tvers gjennom

08.10.2010 kl.23:53

Ja, nå kan du angre..for her melder jeg meg på i ren nysgjerrighet:) Det er iallefall en slags vitamininnsprøyting for selvet å gå til frisør. Jeg pleier alltid å stikke innom en klesbutikk etterpå, for jeg blir liksom litt inspirert........

anettesbokboble

09.10.2010 kl.09:02

He he, ja nå venter vi i spenning her :) Uansett er det alltid deilig med en tur til frisøren :)

Georgine

09.10.2010 kl.09:32

Forandring fryder ihvertfall. Og ja det er utrolig hvor mange ukeblader man får lest når man er hos frisøren. Man kan sniklese i ukeblader som man aldri kjøper ellers.

quiltmania

09.10.2010 kl.09:32

Venter i spenning...... :-)

Det er jo så deilig med en tur til frisøren og bli litt ny.

Creativboligstyling.

09.10.2010 kl.12:32

Pleie for sjel og det ytre er det å gå til frisøren, man føler seg som et nytt menneske når man går ut igjen ;) Deilig..gleder meg til å se hvordan det ble!

ha en super duper LØRDAG!! :DD

Klem.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits