Rosa Sløyfe-aksjonen

Jeg vil gjerne benytte anledningen som blogger til å slå et slag for Rosa Sløyfe-aksjonen. Det er som mange kjenner til en aksjon til støtte for kvinner med brystkreft. Man kan støtte aksjonen på ulike måter. Selv har jeg valgt å gå inn på Kreftforeningens nettsider (Rosa Sløyfe) og handlet litt i nettbutikken deres, samt gitt et lite bidrag til kreftsaken. I tillegg kan man finne nyttig informasjon på disse sidene.

Mange tenker (som vanlig) at dette angår ikke meg... Forhåpentligvis blir man ikke selv rammet av brystkreft, men faktisk blir 1 av 12 kvinner en eller annen gang rammet. Brystkreft er den hyppigste kreftformen blant kvinner. Så på en eller annen måte blir vi alle rammet, enten direkte eller indirekte.

En av de som selv har vært rammet av brystkreft, er ambassadør for årets aksjon. Jeg snakker om Politidirektør Ingelin Killengren. Les mer om hennes kamp mot kreften her. På samme side finner du også en film som bekriver hvordan du selv kan sjekke brystene dine. Verdt å få med seg. :-)

Hvis du vil vite mer om Rosa-Sløyfe-aksjonen kan jeg anbefale denne nettsiden.

Hvis du vil støtte opp om aksjonen via Facebook, kan du klikke her.

Hvis du, som meg, vil handle flotte produkter via nettbutikken, finner du den her. I nettbutikken selger de lekre rosa sløyfer i ulike varianter, fine topper og smykker. Veldig fint for oss jenter som liker å shoppe og samtidig støtte en god sak. ;-)

7 kommentarer

quiltmania

06.10.2010 kl.17:57

Har fortiden 2 venninner som har brystkreft, så jeg har allerede skaffet meg en rosa sløyfe, men skal sporenstreks gå inn og se om jeg kan shoppe noe ;-) Viktig sak å støtte. Takk for tipset Hege.

I gode og onde dager!

06.10.2010 kl.18:13

Fin ting du gjør her.

Creativboligstyling.

06.10.2010 kl.18:23

Hadde tenk til å skrive om dette selv ;) Min svigermor jobber i kreftforeningen og er kjempe dyktig i jobben sin! :) Dette er en viktig sak å støtte opp rundt! dessuten er jo sløyfene kjempe søte!! :)

ha en fin kveld Hege:9

Katrine Stensland

06.10.2010 kl.20:38

Problemet er bare at det finnes så utrolig mange gode saker der ute... Men du fikk nå hvert fall narret meg til å kikke innom nettbutikken - next on ;-)

juppjupp

06.10.2010 kl.21:24

Kjenner så alt for mange som har hatt eller har en eller annen form for kreft, og det er forferdelig, jeg blir helt satt ut bare av ordet og finner det faktisk vanskelig å si...huff huff...

Dette er en helt fantastisk sak å støtte...og alle jenter kler jo ROSA!!

Håper dere har en flott uke så langt:O))

kozkoz

tvers gjennom

07.10.2010 kl.11:20

Godt at vi får en påminning om et viktig tema. Vi kjenner kanskje alle noen som tatt noen krafttak med kreften, og vet at alt som kan gjøres for å lindre og forebygge er viktig.

Anita Kildahl

10.10.2010 kl.23:28

Rosa sløyfer kjøpes inn hvert år, gjerne flere! Håper alle fortsetter å støtte kreftsaken i en eller annen form. Kreft er en sykdom som rammer oss alle enten som pårørende eller pasient.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits