På konsert!

I dag har jeg vært på en fantastisk konsert, en konsert som jeg fikk frysninger av og kjente tårene i øyenkroken underveis. Den ene sangen etter den andre rørte meg nemlig og jeg satt som den stolteste hane (ehhh... HØNE!)og lyttet henrykt. Det var selvfølgelig min egen, lille Andrines kor som opptrådde.

 


Koret med Andrine i aksjon. :-)

 

Jeg har vel sagt det før og gjentar det gjerne: Ingenting slår følelsen av å se sine egne barn i aksjon, uavhengig av på hvilken arena. Det er for øvrig fantastisk å se sanggleden, forventningen og engasjementet til min veslefrøken. Hun stråler på scenen og har stålkontroll på alle tekster og bevegelser. *stolt* ;-)

 

I dag spurte forresten dirigenten henne om hun ville at dirigenten skulle komme til hennes skole for at de to skulle ha en liten opptreden sammen for hele skolen med rekruttering av nye korister som målsetting. Spør om frøkna hadde lyst! Det ble dermed den store snakkisen her hos oss resten av kvelden. ;-)

 


Nå sover imidlertid sangfuglen søtt i senga si... ♥

 

 


8 kommentarer

mayse

05.10.2010 kl.21:59

Det er jo ikke bare mamma som føler seg som stolt hane/høne da. Mormor kjenner det helt inn i hjerterota, sjøl om jeg ikke har hørt henne synge idag. Se bare på Andrine som sover så uskyldig i senga si. Prinsessa vår i Hommersåk!!!!!

Stolt mormor.

Consuming

05.10.2010 kl.22:05

Ååå, barn som sover er så vakkert. Der er forøvrig barnesang også. Skjønner godt at du fikk en tåre i øyekroken :-)

05.10.2010 kl.22:07

Ååå ja det er rørende og ikke minst et stort og stolt øyeblikk å se sine barn opptre! :) man er jo så glad i de at man kan bli tullette av det ;)

Koselig innlegg Hege! Merker den stolte morsfølelsen din helt hit! :D

Og ingenting er så søtt som å se små barn sover! :)

Ha en fin kveld Hegemor ;D

Klem

leirabestas

05.10.2010 kl.22:45

Beklager ,ser ut som att jeg har drevet og svart deg som anonym eller uten navn oppdaget nå her att navnet mitt var borte.

Ja barn har den evnen å gjøre foreldrene sine stolte og barnekor er og blir vakkert,men det blir selvsagt litt ekstra spesielt når barnet stikker seg litt ut i positiv retning.Hun såg no så trygg og nydelig ut der hun ligger og sover,du kan gjerne være stolte

missM

05.10.2010 kl.23:53

Næmmen så søt konsert da! Kan tenke meg at det er en av de beste konsertene man kan gå på!

anettesbokboble

06.10.2010 kl.08:06

Så flott, jeg kan tenke meg at de små sangfuglene var superflinke :) Og du var nok sikkert den stolteste høna i kurven ;) Her i huset venter Ingrid med lengsel og smerte på å bli fjerdeklassing slik at hun også kan begynne i kor. Der er tante Susanne korleder, så da blir det ekstra stas. Ha en super dag kjære du :)

06.10.2010 kl.08:15

Og man blir så stolt av barna sine i slike situasjoner.

Håper 40 års dagen gikk bra!

06.10.2010 kl.21:44

Sangfugler hos dere også:O) Jenta mi er korjente, og nå skal de spille inn plate og dirigenten har bedt om innspill til sanger, så snuppa mi har skrevet en aleine og holder nå på med en sammen med dirigenten...STOLT mor:O))

Er litt vittig at hun er så flittig på koret, for det var der jeg og faren hennes fant hverandre for MANGE år siden. Ligger nok litt i blodet dette med sang og musikk gitt:O))

kozkoz

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits