Let's party

 

Helga er i anmarsj og med det følger partytime! Yeah - yeah! ;-)Til tross for et nytt tilbakefall på nakkeskaden min hvor også humøret mitt fikk seg en knekk og sofaen har blitt holdt jevnt varm(!), blir det fest i morgen. Fest blir det nemlig om jeg så må trilles inn på båre. ;-) 40-årsdagen min skal jo da omsider feires. Det meste er heldigvis klart (eller under kontroll nå). Vi overtar lokalet i ettermiddag og satser på å ordne til litt i kveld og litt i morgen. Benn har vært utrolig god å ha de siste dagene. Jeg har ikke orket mye og har tilbragt mye tid på soffa'n, mens han har vasket og ryddet og stelt etter beste evne her. Han er så god å ha. :-) Jeg har ellers ikke tall på hvor mange henvendelser jeg har fått med tilbud om hjelp de siste par dagene. "Alle" er villige til å stille med kaker eller muskler(!) eller leker eller hva det måtte være. Jeg setter utrolig stor pris på å ha så gode venner og naboer som stiller opp når man trenger det. ♥

I kveld skal vi hente min kjære venninne, Marit, som kommer flybåren til Sola for å være hos oss i helga og være med på feiringen. Det er mange år siden jeg så henne sist og trenger vel ikke fortelle at jeg gleder meg veeeldig til å møte henne og skravle som i gode, gamle dager.

Nå skal jeg hvile nakken min litt mer og lade opp til fest slik at jeg blir i samme farta som på bildet over... ;-)

Blir lite blogging fra meg i disse dager, men jeg lover å kommer sterkere tilbake!

Ønsker dere alle ei usedvanlig fin høsthelg! Det har vi tenkt til å ha...11 kommentarer

leirabestas

01.10.2010 kl.16:00

Flott bilde:)) håper nakken din blir litt bedre til i morgen det er noe herk når helsa slår seg vrang.Du er heldige som har gode venner og familie som stiller opp ja.

Jeg synes foresten også att julegaver er litt tidligt,men i november er jen i middelhavet og når jeg kommer hjem skal eg bake julekaker:)) og når eg alikavel måtte gå i 5 timer og trakke før behandling kunne eg like godt bruke tiden fornuftigt.

Lykke til i helga

Georgine

01.10.2010 kl.16:12

Håper du får en koslig og vellykket 40 års feiring. Og jammen er du heldig som har en sånn snill og omtenksom mann. Lykke til med partyet.

quiltmania

01.10.2010 kl.16:26

Lykke til med festen! Ønsker deg god bedring så du blir like sprudlende som på bildet i morgen :-)

Creativboligstyling.

01.10.2010 kl.17:02

Ha en super duper fest Hege! Det fortjener du!! Kos deg mætti som vi sier på hedmarken;)

Og fest litt for meg også,,jammen lenge mellom hver gang jeg tar meg en fest:)

God klem.

Roger O.Steinbakk

01.10.2010 kl.17:42

God bedring og ha en fortreffelig fest!

anettesbokboble

01.10.2010 kl.18:35

Hei vennen min! Nei så ergelig at nakken skulle slå seg vrang nå, da!! Men vi satser på at den oppfører seg sånn at du kan ha en knallfantastisk fest i helgen, det er vel fortjent og mer enn det ;) Da hipper jeg og skåler for deg og gleder meg til rapport over helgen :) Stooooor klem :)

Consuming

01.10.2010 kl.22:28

Ønsker deg riktig god bedring og en flott feiring! Krysser fingre for at nakken spiller på lag i morgen! Hilsen Ingvild :)

Margrethe

02.10.2010 kl.14:35

Ha en flott fest. Tenne i tapeten osv..........

allis

02.10.2010 kl.17:35

Ååååh så dritt med nakken daaa!!! Håper den ikke ødelegger den flotte feiringen din i dag.

Ønsker dere en superflott feiring og lørdag videre. Kjør på!!!!

Katrine Stensland

03.10.2010 kl.22:52

Høres stas ut!

Hvordan gikk det?

Pearl

04.10.2010 kl.13:22

Gratulerer!

Håper nakken holdt! :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits