Bordkort og andre festforberedelser

Det går i festforberedelser hos oss om dagen. Har følt litt på at panikken stiger i forhold til alt jeg/vi skal rekke før lørdag, men tror jeg begynner å få kontroll nå... Liker ikke så godt når det er altfor mange løse baller i lufta, jeg. I dag har vi fått ned noen av dem og jeg ser lys i enden av tunnelen, så da skal det nok bli "goe gang" på lørdag, som rogalendingene pleier å si.

I ettermiddag har Benn og jeg reist rundt og handlet inn ymse tilbehør, rekvisitter, mat og drikkevarer og i kveld har jeg lagd bordkortene. Jeg valgte en enkel løsning med papp i to gråfarger og så limte jeg på en rosa blomst på hvert kort. Bordkortene er ment å stå i stil til serviettene, blomstene og bordpynten ellers. Har en liten idé på lur som jeg er spent på om fungerer. Hvorvidt jeg lykker med dette får vi se på lørdag. Kan ikke røpe alt "på nuværende tidspunkt". ;-)

Bordkortene tenkte jeg derimot å vise fram, enkle og greie:

Det er travelt å forberede fester, men jammen er det verdt det når kvelden kommer. Vi har leid et koselig lokale og mat er bestilt, så det er stort sett litt detaljer som gjenstår før klokka er slagen lørdag kveld. Vi har dessverre fått mange avbud, men samler allikevel sammen en riktig så god gjeng. JEG GLEDER MEG!

7 kommentarer

monica73

29.09.2010 kl.23:09

Kjempe fine bordkort.Det enkle er ofte det beste.Kjedelig og få mye avslag til sånn fering,men dere får det nok gøy alikevel.

Klem

Georgine

30.09.2010 kl.07:52

Ting begynner å ta form ser jeg. Lykke til masse med feiringe i helgen.

leirabestas

30.09.2010 kl.08:13

Det blir litt av en feiring av 40 års dagen din må jeg si,og bordkortene er fine di.Husker godt min 40 årsdag,da vasket sønnen min løda og så dekket vi flere småbord med kvite duker og markblomster,middagen bestilte eg ferdig,rømmegrøt fra meieriet,gjestene fikk beskjed om å møte i joggedress og ullgenser og ene svogeren min spilte trekkspill,det var enkelt men veldig kjekt:)) ønsker deg fortsatt lykke til med dine forberedelser og ha en riktig så fin dag

I gode og onde dager!

30.09.2010 kl.13:36

Lykke til med festen.

missM

30.09.2010 kl.16:17

Kan være litt stress med fest, men så morro dere skal få det :) Men kjenner jeg ble litt "stressa" av å lese innlegget ditt, skal feire stor dag om noen måneder selv og planleggingen er i gang. Men tror jeg enda har litt god tid på meg ;)

Allis

30.09.2010 kl.17:53

Ai ai ai!!! Detta blir morro!!! Flotte bordkort;-)

Masse lykke til med festen, du skal se det blir knall uten at dere stresser dere forderva. Tjooohooo.

Roger

01.10.2010 kl.09:59

LYKKE TIL MED FESTEN!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits