Festforberedelser

Dagens jobbing er unnagjort, foreldremøtet er holdt og roen har rukket å senke seg her hjemme. Nå venter festforberedelser resten av kvelden... Jeg skal nemlig feire 40-årsdagen min på lørdag og det er mange ting som skal være i orden innen den tid. Du vet, alt fra invitasjoner og bestilling av lokale i god tid, til planlegging av meny, bordplassering og -pynting og selskapsleker når det  nå nærmer seg. Og så var det musikken da... Vi har leid et lokale uten internettilgang så kjekke Spotify er uaktuelt. Benn og jeg skal derfor lage noen kjekke samleCD-er med diverse musikk. Denne mandagskvelden er satt av til den "jobben". Jeg har tenkt ut noen sanger som bare MÅ med, som denne, hehe:

 
The Kids: "Forelska i lærer'n" - en god gammel partyfikser og litt morsom med mange lærere (pluss meg selv) på gjestelista. ;-)
Denne er også artig i min "situasjon":
 
3 busserulls: "Stakkars meg som ha fylt 40". Litt selvironi må til...
Ellers må vi satse på litt musikk som skaper stemning, og litt roligere som bakgrunnsmusikk under maten og også noen til klinedansene på slutten av festen. Hihi. Vi finner nok en god blanding, tenker jeg. Problemet nå er bare at min bedre halvdel, som skulle vært hjemme for en time siden, glimrer med sitt fravær og jeg trenger hjelp av ham til dette. Ikke ofte han ikke dukker opp når han skal, men han har vel blitt litt vel ivrig med det han holder på med. Stikkord: Det går i foto i dag igjen... ;-)
Så nå venter jeg og venter og venter og venter... ;-) Rakk i alle fall å skrive ned noen ord på bloggen, så da gjelder vel ordtaket om det aldri er så galt at det ikke er godt for noe.
Håper høstuka di er godt i gang. Her er det hektisk, men med strålende sol på dagene får man alltids litt ekstra energi, så det skal nok gå bra!
PS! Flere som har problemer med at all teksten kommer kliss oppi hverandre og det ikke går an å få redigert inn luft imellom om dagen? Frustrerende...


5 kommentarer

anettesbokboble

27.09.2010 kl.21:19

Det blir sikkert en fantastisk herlig kveld, så gøy med bursdagsfeiring!! Syns du skal finne fram lambadaen også i disse skal vi danse-tider, he he ;) Stor klem :)

leirabestas

27.09.2010 kl.21:42

Litt av en feiring du forbereder,men så blir en jo 40 år bare en gang også da.Jeg liker ikke å vente på mannen,jeg sier det burde gå ann å sende en sms:))

Dette med skrifta har eg ikke tenkt over faktisk,det er vel litt mer mellomrom når eg skriver innlegg selv,enn her hvor eg komenterer

monica73

27.09.2010 kl.22:28

Ser ut som du skal få en herlig bursdagsfeiring.Lykke tilmed planleggingen.:)

Georgine

28.09.2010 kl.07:18

God morgen. En del av det som er gøy med et jubileum er jo også forberedelsene til det. Er liksom en del av feiringen det. Lykke til med feiringen.

Gunn

29.09.2010 kl.23:03

Hihi-litt av en slagersang ja :)) Moro med fest da Hege!!! Jeg husker 30 årsdagen min som om det var i går-kremt! Og det var ihvertfall moro!! Så jeg satser på en like morsom fest om 2,5 år jeg også!! :))) Nyt kvelden og ha det riktig så artig! Vi drar på Ågekonsert i et lokale like ved oss på fredagen-hæla i taket kan du si....:D

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits