Personlig bankkort

Jeg har fått nytt bankkort! Ikke veldig spesielt eller uvanlig, sier du kanskje. På en måte har du rett - de fleste av oss får jo nytt bankkort dalende ned i postkassa med jevne mellomrom. Det spesielle med mitt bankkort er at jeg har designet det selv. Banken min tilbyr denne tjenesten og siden jeg er noe over middels interessert i bilder(!), fant jeg ut at jeg måtte jo skaffe meg mitt eget bilde på bankkortet. Hva var vel da mer naturlig enn å bruke headerbildet til bloggen min, "Med andre ord"? 

Kanskje har du vært klar over denne tjenesten lenge, men for meg var dette noe nytt som jeg jo da måtte prøve ut. Fornøyd ble jeg også. ;-)

Bildet er tatt på båttur utenfor Venezia for drøye to år siden. Lite visste vel mannen som tilfeldigvis gikk på den oppdemte kanten da vi cruiset forbi, at han skulle havne på bloggen og nå også bankkortet til ei halvgammel dame i Norge! Hihi.

Slik ble det nye bankkortet mitt:


Et bankkort  "Med andre ord"!

Du var kanskje klar over at banken tilbyr denne tjenesten, men har du benyttet deg av den? Hva slags bilde har du valgt?

Nå venter håndballkamp (Norge) og fotballkamp (Vålerenga) og sløving i sofa'n... Søndag er herlig!

12 kommentarer

anettesbokboble

26.09.2010 kl.16:14

Så kult, det har jammen jeg også lyst til! Takk for tipset :)

Rose

26.09.2010 kl.16:36

Kjæresten min har bilde av oss to på bankkortet! Drit smart å ha slike kort. man tenker to ganger hvis det står noen andre å skal betale en de det er bilde av på bankkortet!

quiltmania

26.09.2010 kl.17:29

KULT!!!!! - sånn vil jeg også ha......

Det er vel ikke noe bombe at jeg ville valgt en quilt, hi,hi...

Kos deg på sofa´n :-)

..

26.09.2010 kl.17:52

Visste om det og dessverre tilbyr ikke banken min det. Synes det er kult jeg, og kortet ditt ble veldig fint og personlig:)

Creativboligstyling.

26.09.2010 kl.19:03

Det hadde vært noe..skal sjekke med banken min om jeg kan få noe slikt;) Hmmm tja det måtte ha vært et bilde av mine kjære barn tror jeg, siden de er hos pappan sin annenhver uke så kunne jeg se de hver gang jeg brukte kortet, og det er igrunnen ganske ofte, haha!! :D

leirabestas

26.09.2010 kl.19:05

Dette var ikke jeg klar over,men stiligt var det:))

Kos deg med kampen

Georgine

26.09.2010 kl.19:09

Dette var jo utrolig kreativt. Vet det er flere som tilbyr denne tjenesten. Ideen med bloggheaderen er jo god.

Consuming

26.09.2010 kl.19:32

Wow, så fantastisk kult! Sånt vil jeg også ha. Koster det mye ekstra?

MissMette

26.09.2010 kl.21:43

Hei Hege

Herlig og kreativ ide å designe sitt eget bankkort da!!! ? kjempestilig :) Leste også innlegget ditt om Facebook :) herlig skrevet? Ja jeg er vel her også? er vel innom flere ganger for dagen å ?snar titter? og kjekt å se om det er noen oppdateringer på mine bloggvenner ? ikke alltid at jeg får med meg nye innlegg.. Ønsker deg en fortsatt fin kveld videre, og ha en super uke som kommer, klem fra Mette

monica

26.09.2010 kl.22:20

Min bank har også sånn,jeg har vanlig,men kult med et sånt et også.Vet ikke helt hva slags bilde jeg skulle hatt på.

Klem

Med andre ord

26.09.2010 kl.22:21

Tusen takk for alle de trivelige kommentarene! For noen var dette nytt, og da er det jo fint å kunne tipse litt, mens andre har hatt personlig bankkort lenge allerede. Uansett - jeg liker muligheten.

Consuming: I SpareBank1 koster det 100 kroner.

Mamzen

27.09.2010 kl.14:30

Det var jo bare kjempekuuult :-) Jeg og vil!!!!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits