Fredagskos

Det er fredag (Thank God), det er mørkt ute (ergo er det høst), maten er fortært, vinen står klar, TV-en er i ferd med å varmes opp til oss (ehh... Sånn var det i hvert fall på 70-tallet, hihi). Jeg beskriver uansett en helt vanlig fredagskveld i svært mange norske hjem og er helt sikker på at mange nikker gjenkjennede til denne måten å benytte ukas beste dag.

Denne fredagen står X-factor på programmet hos oss, etterfulgt av sesongpremieren av Skavlan. I tillegg til spennende gjester skal Christel Alsos stå for musikken hos den godeste Skavlan denne kvelden. Christel, med den sarte, men du så vakre stemmen... Bare å høre henne er grunn god nok til å få med seg programmet, synes jeg. Hvis du er usikker på hvem hun er, kjenner du nok igjen denne hiten fra et par år tilbake:

 
Christel Alsos: "Come back to me". Er det ikke nydelig?
 
På hvilken måte tilbringer du fredagskvelden?
Nå er det jammen tid for X-factor allerede. Tida fyker visst fra meg... ;-)

Vi blogges! En ting til... KOOOS DEG I KVELD! :-D

5 kommentarer

anettesbokboble

24.09.2010 kl.21:02

Nå er første halvdel ferdig og vi har allerede funnet våre favoritter. Det er utrolig mange talenter der ute, og det skal bli veldig spennende å følge dem videre. Ha en fortsatt herlig kveld. Klemklem :)

Roger O.Steinbakk

24.09.2010 kl.21:19

hotell Holberg i Bergen. Ingen tv og snart venner og øl:-) Får besøk av A-J snart.

Heidi

24.09.2010 kl.21:36

PC, symaskin og TV !!! Er hjemme alene, kjæresten er i Kina, så en litt stusselig fredagskveld - men da kjenner man jo hvor godt man har det ellers? Så klager ikke, har sydd, blogget, lest blogger og sett litt på TV. Cola og potetgull i nærheten og noen ganger er det også litt fint å være alene. Ha en fortsatt fin kveld :)

Hilsen Heidi

leirabestas

25.09.2010 kl.17:33

Min fredagskveld blei stille og rolig på hytta vår i Bakkedalen.Der er det verken strøm eller innlagt vatn,så jeg og min mann satt og småprata med fyr i ovnen,stearinlys og kålsvart ute på fjellet

Med andre ord

25.09.2010 kl.21:45

Roger: Så koselig for A-J, som hadde bursdag og greier. :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits