Krise uten Facebook?

I kveld opplever jeg å ikke komme inn på Facebookprofilen min. I VG leser jeg at jeg på langt nær er alene og at Facebook ber brukerne om unnskyldning. Store deler av verden er rammet av den populære nettsidens kollaps, og rundt i alle verdens hjørner sitter fortvilte Facebookbrukere frustrert og kjenner abstinensene komme. Hehe. Det er jammen litt av en verden vi lever i. Får vi ikke holdt kontroll på hva vennene våre bedriver, eller ikke minst få utløp for egne behov for å dele av med oss, ja - så sliter vi! Ganske artig fenomen egentlig, og helt sikkert verdt et studie for sosialantropologene. ;-)

Jeg innrømmer uten å blunke at jeg er på Facebook hver dag det passer seg sånn. Jeg liker å kikke på bilder, chatte med vennene mine og lese siste nytt. Det blir på en måte som et Se og Hør i miniatyr, et Se og Hør som jeg for øvrig helt klart foretrekker framfor det originale! Et stort pluss med Facebook er ellers at jeg har kommet i kontakt med venner som jeg i løpet av årene har vekk fra, og det er enkelere å holde kontakten med bekjente, venner og familie som ikke bor i nærheten. Heldigvis har jeg ingen problemer med å takle at Facebook for tida er ustabilt eller innimellom helt nede. Jeg har massevis av kjekke aktiviteter på gang om dagen, som jeg bobler av energi etter å holde på med innimellom jobb og nakkesmerter. ;-P

 Hvordan er det med deg - er du avhengig av Facebook?

6 kommentarer

Maria Lindvik

23.09.2010 kl.23:08

ja veldig avhengig...hehehe...*rivesegihåret*

anettesbokboble

23.09.2010 kl.23:08

Hei sveis! Merket at det var noe rart for litt siden ja, men det var ingen krise. Er faktisk mye mere avhengig av bloggingen enn av facebook :) Men jeg har hatt mine perioder med facebookavhengighet også. Det var faktisk en gang jeg satt nede ved pc'n, at chat-boksen plutselig poppet opp. Det var Kristian som satt oppe som kom med "Mamma kan jeg få en brødskive med nugatti?". Gjett om vi lo, men det var nesten litt skummelt også, he he :)

Have You Met Miss Jones?

24.09.2010 kl.03:21

nei, hahaha. Facebook er jo egentlig kjedelig.

Hadde tatt det verre dersom Youtube hadde vært nede :P

leirabestas

24.09.2010 kl.06:50

Uff nei.Var på facebook men fikk en mindre kjekk opplevelse med nær familie:((

Jeg valgte å gå ut facen og begynte å blogge istedenfor,det er jeg mye mer fornøgd med:))

monica

24.09.2010 kl.09:32

Er ikke avhengig,men er innom hver dag,og litt kjedelig når man vil dele noe med facebookerne og man ikke kommer inn.

altvel

24.09.2010 kl.17:51

Jeg er altfor dårlig til å følge opp på facebook-men det er da kjekt å være registrert der i hvertfall, så får andre ta kontakt med meg om ikke annet. Takk for venneforespørsel, forresten. Det er koselig, det!

Ha en god kveld- jeg har vært på skolen i dag, og skal straks avgårde i annen jobb, med økt til 24.00-tenker det blir sovermorgen på lørdag;)

Hege O)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits