"Fest" på vaskerommet

Det er nesten så man skulle tro at klærne våre var samlet til storstilt fest på vaskerommet i dag. Makan til samling av klær skal man lete lenge etter. Pleier å være flink å ta unna vasken etter hvert, men som kjent var jo jeg bortreist noen dager i forrige uke, og da hopet det seg jammen fort opp. I dag har jeg fri og har brukt noen timer på å ta igjen det "tapte".  Før jeg fikk startet den første maskinen måtte det en grundig sorteringsrunde til. Klærne ble lagt i hauger etter farge og vasketemperatur og haugene vokste virkelig i rekordtempo. Det var ikke måte på hvor mange plagg som på mystisk vis hadde samlet seg der inne! Nå har jeg imidlertid vunnet første runde. Klærne ligger klare til å vaskes etter tur... Det var et tiltak å ta fått på det enorme berget med klær, men nå er jeg i gang og da er det verste egentlig gjort.

Jeg har, som klesvaskere flest, bestemte rutiner for hvordan klesvasken skal foregå. Jeg er nøye og gjør arbeidet skikkelig. Hihi. Det vil si at jeg sorterer etter alle kunstens regler og bruker bestemte vaskeprogram, før jeg henger opp og bretter på en bestemt måte etterpå. Prosessen ender naturligvis opp med sirlige brettekanter i klesskapene. ;-) Slik har jeg alltid gjort og slik kommer det nok alltid til å gjøres her i heimen. I dag leste jeg imidlertid en artikkel med noen tips om klesvask. Enten jeg liker det eller ei - jeg fikk faktisk en og annen aha-opplevelse og noen nye småtips ved å lese den. Du finner den her hvis du også er interessert. Litt ny inspirasjon har vel ingen av oss vondt av. :-)


Her slipper ikke den minste sokk unna! ;-)

Klesvask er gøy! Eller? ;-)

7 kommentarer

leirabestas

22.09.2010 kl.17:14

Sei meg kor lenge var du borte?Jeg nektet mine barn å bytte klede hver dag og om dei absolutt måtte så fikk dei henge gårsdagens habitt pent på en stol,ingen må fortelle meg att klær er skittent etter 1 dag.Dette gjelder selvsagt ikke di små barna da:))

Veronika

22.09.2010 kl.17:28

Hehe, slenger meg på leirabestas her :) Og vasking for meg innebærer vel egentlig bare å slenge inn en haug med klær i maskinen (lukker glidelåser og slikt da), ta oppi to skjeer med nøytral, litt tøymykner, sette programmet på "vanlig vask - 40*" og trykke på start. Lettere blir det ikke, og klærne blir rene :)

Med andre ord

22.09.2010 kl.17:31

Takk for kommentarene! Mine jenter er IKKE flinke til å bruke klærne flere dager. Har nok et forbedringspotensiale der, ja. (Det har sikkert jeg selv også!) Klærne på bildet er for øvrig fra vår familie på 5 i en uke. Så sånn er det med den saken. ;-P

altvel

22.09.2010 kl.19:50

Fantastisk! Jeg tenker at det slett ikke er unormalt å av og til rett og slett ikke rekke over alt i en familie. Og jeg tenker at vi skulle hatt flere slike reelle "hjemme hos" bilder på bloggene, da hadde vi sluppet å få så dårlig samvittighet for alt vi ikke når over i perioder.Heia Hege, du er tøff! Og jeg ble faktisk veldig glad for å vite at også andre en meg kan ha fest på vaskerommet av og til;) Tipper du har fått unna det meste nå jeg, ha en god kveld!

..

22.09.2010 kl.20:08

Takk for tipset om artikkel. Jeg liker slike artikler:)

Forøvrig synes jeg det er tilfredstillende å se på alle vasken du har hatt i dag, for slik ser det ut hos meg til stadighet. Jeg rekker ikke over alt!! Vi er nok kjappe med å legge klær til vask, og der har vi noe å forbedre oss på. :)

anettesbokboble

22.09.2010 kl.20:45

For et herlig innlegg! Slik ser det ut hjemme hos oss også, ganske så ofte :) Stoor klem :)

alana

22.09.2010 kl.21:41

Hehe, kjenner igjen følelsen. Nå er vi bare to i heimen, men det tar ikke lang tid før kurven er full. Mitt verste mareritt er tykk genser av noe annet enn bomull. Den siste ullgenseren jeg vasket ble for liten for min kjære samboer..

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits