Interiørstige - trenger tips!

Jeg har veldig lyst på en stige som jeg kan dekorere ved å feste ulike gjenstander på. Dette har vel nærmest blitt en farsott i interiørverdenen den senere tiden.

I dag fant jeg en slik stige som jeg vurderer å kjøpe!

Har tidligere sett flere flotte bilder av utsmykkede stiger på ulike blogger, men når jeg nå leiter finner jeg selvfølgelig ingen igjen...

Er du kreativ og kan hjelpe meg med gode tips eller link til bilder med inspirasjon til utsmykking av en slik stige, er jeg veldig takknemlig for det.

 

 

Stigen på bildet viser typen jeg tenker på. Bildet er lånt fra Dagbladet

På forhånd tusen takk, alle interiørinteresserte! ;-)

8 kommentarer

Consuming

21.09.2010 kl.22:10

Hørtes kreativt ut - hva koster en sånn stige da? Blir spennende å se om du får noen gode tips! :-)

Med andre ord

21.09.2010 kl.22:20

Consuming: Den kostet bare 199 kroner på Living. Du kunne velge mellom helt hvit og brungrå med slitt, hvit malingslook.

Creativboligstyling.

21.09.2010 kl.22:25

Hmmm ja her er det mange løsninger man kan gå for:) Det spørs bare hvor du skal ha den. Skal du ha den på soverommet kan du henge blader over den..det kan du gjøre i stuen også...Interiørblader og lignene. Heng de med permen over hvert trinn på en måte;)

Du kan også henge et dekorativt stoff over den, en duk..brikke eller noe annet type stoff som du liker. Da blir det myk kontrast mor det harde...en blondeduk kan være søtt ;)

Hvis du skal ha den på kjøkkenet så kan du henge kokebøker og kjøkken håndklær på den.

Skal du ha den på badet kan du bruke den til håndklær eller smykker som lange kjeder og armbånd ;) man kan jo tørke klær på den også ;)

Skal du ha den i gangen kan du henge fine skjerf på den, og ellers bruke den som stumtjener ;)

Den kan også bare stå slik den er...det er også stilig! Eller henge på stålhjerter dekorert med blondestoff ( Følg med på bloggen min i morgen, skal jeg lage et slikt hjerte)

Du kan lage stilige kort i vintagestil og knyte de på trinnene med blondebånd...slik at de henger mellom hvert trinn...Du kan også henge bittesmå lykter mellom trinnene, koselig ! Vet ikke om jeg har glemt noe nå..., kommer jeg på noe mer så skal jeg si ifra ;)

Lykke til!! VI har en slik på hytta vår, og den er er røff og rustikk, har pyntet den med en blondeduk:)

Klem Kine.

Med andre ord

21.09.2010 kl.22:31

Creativboligstyling.: Tuuusen takk for flott og inngående kommentar med massevis av tips, Kine!

Jeg tenkte å ha stigen i stua og synes vel det med å henge lykter og hjerter og sånn er mest i den gata jeg ser for meg. En blanding av søtt og hardt/rustikt er en god kombinasjon, synes jeg. Hvis jeg går for denne stigen skal jeg nok ta bilde og vise hva jeg kommer fram til til slutt. :-)

Creativboligstyling.

21.09.2010 kl.22:43

Ja gjør det Hege..det høres fint ut! :)) Kremmerhuset har små lykter nå til 49 kr. De hang jeg i den gamle vindusruten jeg har hengt opp i stuen. Ellers kan du jo lage noen selv også :) Og stålhjerter er enkle å lage selv...som sagt, viser et i morgen. Tok 10 min å lage det ;)

Ha en kjempe fin kveld! Living er en av mine favoritt butikker, masse fint!!

Consuming

21.09.2010 kl.23:44

Det var jo slettes ikke dyrt. Håper du legger ut bilde når den evt. er ferdig? :)

anitaslillebutikk

22.09.2010 kl.12:24

fint med sånn stige. mange gode forslag her.

Med andre ord

22.09.2010 kl.17:34

I tillegg til forslagene over fikk jeg på Facebook forslag om å laminere og henge opp bilder på stigen, samt et forslag om å ha den på soverommet og henge sjerfene/sjalene sine i den. Det er bare fantasien som setter grenser! Nå har jeg fått gode tips fra flere hold og satser på å investere i en stige og plassere i stua, pyntet med noen fotografier og ulike typer hjerter og lykter. Bilde kommer den dagen stigen er klar! ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits