Here we go again!

Berlinturen ligger vellykket tilbakelagt som et godt minne, hverdagen er tilbake - og nå også bloggingen. :-)

Det har vært litt godt med noen bloggfrie dager, men nå kjente jeg det krible i fingrene så da var det jammen på tide å gi lyd fra meg igjen... Dagene er hektiske for tiden og formen går opp og ned, men det er jo noe jeg bare må lære meg å forholde meg til. Sånn blir det framover!

Mens jeg var i Berlin med mine flotte kollegaer, fikk vi omsider satt inn garasjeport hos oss. Nå gjenstår bare dører i søppelskuret før sommerens prosjekt utendørs kan regnes som fullførte. Ting tar tid, men bra blir det jo når det er ferdigstilt. Garasjen ble som ny med port i, og den var virkelig etterlenget. Se så flott det ble, hihi:Som den oppvakte bloggleser du er, forsto du vel gjerne at her er det noe muffens med bildet. Og det stemmer, det. Mannen på bildet er IKKE Benn. Haha. Jeg ler av meg selv her jeg sitter og rabler ned tull og tøys til dere... Noen må jo le av dårlige vitser også. ;-) Det som ikke er tull er at garasjeporten er på plass, bare for å understreke det. :-)

Når det gjelder Berlinoppholdet har jeg lyst til å rope ut til alle som vil høre at det var utrolig bra! Jeg er ydmykt takknemlig for å ha fått lov til å delta på et personalseminar med så flotte kollegaer og med et ypperlig program, både faglig og sosialt, som styrker samholdet og skaper en ny giv i personalet i lang tid framover, det er jeg overbevist om. Fritid og shopping ble det også tid til, og shopping ble det til gangs! Jeg handlet i vei, vet du. ;-) Til meg selv ble det nye grå vinterstøvletter, tøffe sko, Desigualkjole, strikkevest, sjal, smykker og sikkert mye som jeg har glemt i farten også. Litt vanket det også på mine 4 kjære som styrte heimen på en utmerket måte mens mor var på vift. Det skulle da bare mangle. Ekstra koselig var det selvfølgelig å komme hjem til deilige bamseklemmer fra hele gjengen også.

Nå har jentene dratt til sin kjære far og Benn og jeg har så smått begynt å tenke på feiringen av 40-årsdagen min som skal være neste lørdag. Som kjent rundet jeg de 40 forrige måned, men vi valgte altså å utsette feiringen noen uker på grunn av hektiske tider. Nå nærmer det seg imidlertid og jeg merker at panikken i forhold til alt som skal ordnes, fikses, planlegges og you name it begynner å ta meg. MEN det ordner seg nok. Hadde jeg bare ikke vært så perfeksjonistisk... ;-)

Sånn! Da er dette innlegget klart til å postes og så regner jeg med at det ikke går like lenge til neste innlegg...

3 kommentarer

Creativboligstyling.

21.09.2010 kl.22:30

Godt å ha deg tilbake på blogg.no igjen Hege! har selvsagt savnet innleggene dine, og de alltid koselige kommentarene dine. Hørtes ut som dere har hatt en aktiv tur! Bare å kose seg med minnene!

Morsomt bilde..stusset bittelitt først men så nok at det ikke var ekte ja ;)

Ha en fin kveld Hege! :D

Klem.

leirabestas

21.09.2010 kl.23:08

Velkommen hjem og velkommen tilbake på blogg.Kjekt att turen blei så velykket.Garageport er god å ha før vinteren setter inn,det er iallefall sikkert.Ønsker no deg en riktig god natt da

Georgine

22.09.2010 kl.07:17

Ble nesten litt misunnelig på deg. Berlin er en flott by, skulle ønske vi også kunne dratt dit på personalseminar. Har vært der en gang og det ga mersmak, igrunnen rart at den ikke er blitt mer populær enn den er. Er jo noe for enhver smak der. Og for en tysklærer så er jo Berlin bare et must, både en, to og flere ganger.

Men får vel ta til takke med en tur til Edinburg til våren. Har aldri vært der så det blir nok spennende og samtidig er vel det byen man ikke akkurat drar til på langweekend heller.

Lykke til med feiringen av 40 års dagen!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits