Stress og frustrasjon, men herlige dager i vente!

 


Trasker innom for å beklage meg litt i kveld, jeg... ;-)
Foto av beina mine: Benn Peter

Nå er jeg nemlig inne i noen tunge dager... Det er ikke akkurat noe jeg liker å rope ut om, men det er en forklaring på lite blogging om dagen og en realitet. Take it or leave it... :-) Jeg har det altfor travelt i forhold til hva helsa tåler. Jeg biter uansett tenna sammen og virkelig VIL mestre jobben og møter opp. Som jeg har skrevet før har jeg antageligvis verdens beste arbeidsgiver som er unike på omsorg og støtte. Allikevel skal jobben gjøres og jeg sliter med for tiden stort arbeidspress, og kombinert med nakkeskade og tre jenter som skal følges opp etter arbeidstid kunne det helt klart å fungert bedre. Nå gir jeg alt jeg har av krefter på jobb, og kommer hjem som et slakt... Kanskje jeg ender opp som et alternativ til årets pinnekjøtt? (Haha. Den var muligens litt på kanten...)

Jeg kjører likevel på og klager videre(!) og kan fortelle at jeg er fryktelig frustrert over Sony Ericsson nå. Den første telefonen jeg kjøpte av det merket var jeg strålende fornøyd med og bestemte meg for at heretter skulle være lojal mot dem. Etter det har jeg dessverre hatt 3 telefoner med mye tull. I sommer kjøpte jeg en som svartnet etter 2 uker og den ble følgelig levert igjen. Forrige fredag kjøpte jeg en flott telefon igjen, trodde jeg (Xperia X10 mini pro - se bildet), men softwaren driver ap med meg. I kveld har Benn hjulpet meg med å reinstallere softwaren, men uten ønsket effekt. Så nå må jeg levere tilbake den også... Dermed må jeg atter på telefonjakt. Aargh! Hvorfor skal jeg være så uheldig? I følge selgerne har de ikke noe bedre å anbefale meg. Aner ikke hva jeg skal velge nå, men jeg har fått nok av Xperiamodellene, det er i alle fall sikkert. De er fine og flotte og praktiske og med masse funksjoner, men det hjelper lite når de svikter meg igjen og igjen. Høres nesten ut som jeg har mistet kjæresten min, men SÅ ille er det heldigvis ikke! ;-) 

Så over til noe knallbra, som jeg liker å fortelle om. Vi skal nemlig til Berlin på langweekend! Jiihaaa! Alle ansatte ved skolen jeg jobber skal tilbringe 4 dager i Tyskland, dels for å jobbe, men dels også for å kose oss og skape sterke bånd og sosial trivsel oss kollegene i mellom. Og sist, men absolutt ikke minst, blir det tid til shopping! Er det rart jeg gleder meg?

Nå er det tid for å hvile på sofaen, noe jeg kjenner er sårt tiltrengt etter tøffe dager med tett program. Jeg satser på å pløye gjennom litt lettlest litteratur under ullpleddet, med noen smakfulle kalorier innen rekkevidde. Er jo viktig å opprettholde kroppsvekta! *kremt*

8 kommentarer

leirabestas

14.09.2010 kl.20:59

Uff da,jeg har tenkt som deg og virkelig prøvd å holde på arbeidslivet,men helsa innhenter en.Du må ta hensyn til helsa di kjere venn hvis du vil fortsette i arbeidslivet,for kroppen gir beskjed endten du har tid eller ikke.Håper du får mulighet til å slappe av litt på tur da,kos deg masse
Huff det er kjedelig med slike perioder! Bra du har noe å se frem til da =) og forøvrig kan jeg anbefale sony ericsson w995! Jeg har hatt mye frem og tilbake med sonytelefoner, men denne er den beste jeg har hatt og angrer ikke et sekund =)

Turid

14.09.2010 kl.21:33

Hei:) Når d gjelder mobiltlf. så er d vel sånn at jo mer avansert de er jo mer trøbbel blir d me de:) Så jeg skal nok holde på min gamle mobil så lenge den varer;) Ingen touch her i gården;) Ang. helsa di så vil jeg si at du må passe bedre på deg selv. Jeg har faktisk blitt veldig egoistisk d siste året:) Lever kun en gang å da skal jeg ikke bli en krøpling av å ha jobbet for mye:) Skjønner du gjerne vil yte ditt beste å alt d der, men tenk deg godt om;) Ellers så får du ha go tur og go bedring:))) Kos deg masse!

..

14.09.2010 kl.21:34

Kroppen må lyttes til, og det vet du selvsagt alt om:/ Håper ikke du kjører deg såpass hardt nå at du går på en smell. Håper at det blir lettere dager for deg!

Har dessverre ingen tips til telefoner da jeg sitter med en gammel en selv. Jeg har veldig lyst på Iphone da, men det gidder jeg rett og slett ikke bruke penger på. :p

Så utrolig deilig med en Berlintur da, også så godt for arbeidsmiljøet. Synes alle skulle gjort sånt. He he. Det funker iallefall ikke i en kommune med ansettelsestopp og hvor man ikke får kjøpe noe hvis det ikke er høyst nødvendig, og da HØYST, HØYST. He he:)

anettesbokboble

14.09.2010 kl.22:52

Hei min kjære venn! Ovenfor har du fått mange gode råd om å ta vare på deg selv, og jeg må nok slutte meg til disse. Men det er jo så vanskelig når man så gjerne vil, men ikke helt får til. Kunsten er nok å porsjonere seg selv litt ut, slik at man varer leeenge ;) Så herlig med Berlintur, det blir nok en kjempeopplevelse! Når det gjelder mobilen, har jeg maken til den første du hadde og jeg spekulerer litt på om jeg tilfeldigvis skal miste den i vaskebøtta snart, he he. Stooor klem til deg fra meg :) <3

Roger

15.09.2010 kl.09:00

Nu tar du det med ro!

Creativboligstyling.

15.09.2010 kl.11:12

Huff og huff kjære bloggvennen min! :) Alle har nok slike perioder, men vi sliter jo ikke med nakken slik som du gjør. Jeg har fibromyalgi og har stort sett hele tiden smerter...så jeg vet hva "vondter" er! Da må man ta vare på SEG SELV! :)) Seg selv og familien er og blir det viktigste. Blogging kan man la ligge i slike perioder...i know ;)

Den samme mobilen du har fikk datteren min til bursdagen sin, vi har ikke oppdaget noe enda...men er det noe vi må være obs på kanskje?

har alltid ønsket å dra til Berlin, hører det er en fantastisk fin by! Så ja, da må du jo bare glede deg masse!! :DD

Ønsker deg god "bedring" / helse fremover. Ta vare på deg selv Hege! Tenker på deg ;))

Klemklem:)

allis

15.09.2010 kl.22:45

Offff... Håper du er raskt på beina igjen, spar på enegien og kose dere masse på turen til Berlin.

Goood bedringsklem sendes prompte.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits