- Ganske gøy å tørke støv

Denne helga har vi jentene hatt huset for oss selv, og jeg må si vi har brukt tida godt!

Gårsdagen ble brukt til storopprydding og -vask av jentenes rom. Jeg kan love at det trengtes. ;-) Alle tre var flinke til å jobbe, hver på sitt nivå. Astrid og Anna ryddet alt selv og deretter støvsugde de og tørket støv. Andrine var med og ryddet i alle esker, bokser, skuffer og hyller slik at systemet i lekene nå er helt upåklagelig, og helt i mors ånd. ;-) Vask og støvsuging på hennes rom tok jeg meg av.

I dag har vi gått til pers i klesskapene. Astrid ryddet selv og hadde en god bunke med klær som var for lite, eller ikke kult nok lenger(!), og som dermed ble overført til Anna. Anna og jeg ryddet hennes skap, flyttet over en bunke til Andrines rom for å frigjøre plass til klærne hun fikk av Astrid (logistikkutdanning er unødvendig for en trebarnsmor!), og fra Andrines klesskap ble en god bunke byttet ut med "nye" tilskudd fra Anna. Klærne som er for små til Andrine, og som er for gode til å kastes, gis videre til min niese Hanna i Hurdal. Arving er fint! I tillegg til de klærne som går i arv, må noe selvfølgelig kastes. Noe får flekker og noe blir slitt eller får hull på mystisk vis. ;-)

Etter og mellom arbeidsøktene våre har vi naturligvis kost oss en hel haug også, både vært sammen og spist gooode ting. ;-D

Nå kom Benn nettopp hjem etter å ha tilbrakt helga sammen med kompisen Oskar. De har ordnet litt på motorsykkelen til Benn og tatt noen bilder av den som er ment brukt i et motorsykkelmagasin. Motorsykkelen er spesiell, både i utseende og type, og ekstra interessant i motorsykkelmiljøet er det nok at de har bygd den selv. Det blir spennende å se artikkelen når den kommer på trykk.

Nå følger noen glimt av det som har hendt oss i helga. :-)Astrid rydder og vasker på rommet sitt. Hun var ikke spesielt motivert til å begynne med, men hun overrasket meg veldig da hun etter en stund uttrykte:

- Det er ganske gøy å tørke støv når man først kommer i gang!
Dette lød som den vakreste musikk i mors ører. ;-)Anna tørker også støv. Hun var ikke villig til å snu seg og smile på bildet. ;-)
Andrine smiler fornøyd etter at rommet ble ryddig og fint.Tid for avslapping og data. Andrine er en kløpper på data. Storesøstrene følger med...


    

Andrine er veldig ivrig på å lese bøker for tida, så det tok vi oss selvfølgelig tid til. Vi pleier å lese ei side hver, så det ikke skal være så overveldende for henne. Det er mye god læring i å bli lest for også. :-)
Slik ser motorsykkelen til Benn ut.
Dette er et av bildene som skal brukes i reportasjen, og er følgelig tatt av Benn.Nå i kveld har Astrid og jeg bakt horn fylt med vaniljekrem. I skrivende stund etterheves hornene og ser slik ut.
Vi gleder oss til å smake om litt!


Håper du har hatt ei fin og innholdsrik helg, du også, og er klar for ei ny uke med blanke ark!10 kommentarer

anettesbokboble

12.09.2010 kl.21:41

For noen superflinke jenter du har! Og de hornene skulle jeg gjerne hatt en smakebit av ;) Nattaklem fra meg til deg <3

Med andre ord

12.09.2010 kl.21:59

anettesbokboble: Ja, de kan når de vil, disse jentene. :-)

Hornene ble vledig gode, om jeg skal si det selv. Hihi.

Natta, Anette!

Creativboligstyling.

12.09.2010 kl.23:42

Det er faktisk ganske så koselig å vaske og tørke støv ja...spesielt når man er ferdig og man ser hvor fint det ble. Flinke jenter du har! Andrine har jo et kjempe koselig jenterom da..forstår hun er stolt! :)

De hornene vedder jeg på smakte godt..nam,nam! ;P

Ha en god natt da Hege! :)

Merete

13.09.2010 kl.00:31

Kjenner til slik utrydding av ikkekule klær fra skap. Femtenåringen min har stadig slike økter, og jeg skjønner ingen ting. Supert om klærne kan gies videre til familie som det gjøres hos dere. Vi har såpass mange år mellom våre to jenter, at jeg må ut på bygda for å finne arvtagere.

Ha en god uke du også!

leirabestas

13.09.2010 kl.08:26

Dette var en super dag og jammen har du noen flinke jenter.Leste høyt for min barn når dei var små,det var altid høydepunktet for dem før leggetid.

Ønsker deg en fin mandag også

juppjupp

13.09.2010 kl.08:55

her var det full fres hele helgen med bursdag og besøk, og alle koste seg:O))

Så flinke jenter du har, og jeg er enig med deg, arving er flotte greier så lenge det er brukanes er det for dumt å kaste:O)

Men du...overskriften din var urovekkende...det er ikke SÅ moro å tørke støv...hehe...håper du får en flott uke Hegemor:O))

kozkoz

..

13.09.2010 kl.09:16

En vaskedag kan gjøres veldig koselig, og deres dag er jo et bevis på det:)Flinke jenter! Hornene ble jeg fristet av,mm.. Får vente til helgen:)

I gode og onde dager!

13.09.2010 kl.12:18

Høres ut som en fin dag...

ORDIORD.ETT LIV I UBALANSE..

13.09.2010 kl.14:21

Så flotte bilder da ... Har stor opprydding på hele mini huset mitt i sommer. Vasket ned barnans rom var mest jobb. Så godt å få tatt stor vask i ny og ne. Håper du har en fin dag ... klem..

allis

13.09.2010 kl.16:10

For et drømme team og ha med seg når sånne jobber skal gjøres, jentene er bare så flinke;-)

Skulle så gjerne ha hatt et sånt vaniljehorn eller to her nå.. hihihihi. nam nam!!!!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits