Lyst på sjokolade?

Noen ganger, eller rettere skrevet, veldig ofte, får jeg bare så utrolig sjokoladesug. En Stratos, litt melkesjokolade, noen biter Smil eller en Caramello kan i slike tilfeller være rene drugsen for meg. Sjokolade er muligens min største last (noen må man jo ha, hihi). Som regel klarer jeg med noen biter, men av og til går jeg nærmest amok og spiser mer enn godt er. Da går det ikke lenge før jeg angrer. Hihi. Kvalmen kommer sigende og jeg føler meg elendig og med veldig dårlig samvittighet. Jeg regner med det er noen som kjenner seg igjen her? ;-)

Uansett hvor sjokoladesjuk jeg er klarer jeg imidlertid (heldigvis!) ikke å spise all verden. Synet av verdens største sjokolade, som ligger og  godgjør seg til å bli servert, ble derfor nokså overveldende for meg. Vel kan man reise og få en smakebit av den 4,4(!) tonn store herligheten den 16. oktober, men det frister meg overhodet ikke. Takke meg til den lille, daglige dosen min. ;-)Verden største sjokolade, som ligger klar til å serveres i Armenia den 16. oktober.
Les mer om dette 
her, hvis du er interessert i en gratis smakebit.  ;-) Dette er også bildekilden.

Spiser du mye sjokolade?


8 kommentarer

Creativboligstyling.

11.09.2010 kl.23:03

Jeg er en STOOOR sjokoladeelsker, kan spise det hver eneste dag! Det er nok min største last desverre;( Men akk så GODT!! :P

MissMette

12.09.2010 kl.02:12

Hei Hege

Kjenner veldig godt til dette med sjokoladesug ja?. Gurimalle det er bare sååååå utrolig nydelig godt noen ganger :) kjente faktisk at jeg skulle ha hatt en liggende i kjøleskapet akkurat nå, men nei der var ingen? Kjente meg veldig godt her igjen, hehe? Kjempestilig med slike store, men jeg gjør som deg ? holder meg til de Norske og de litt mindre :)) Ønsker deg en super søndag, klem fra Mette

anettesbokboble

12.09.2010 kl.07:54

Åh, ja, jeg er verdens største godtegris og helt avhengig av sjokolade. Prøver å holde meg unna, men når jeg jobber på kiosk er det jo helt umuuuulig!! Denne sjokoladen ville nok blitt i største laget, selv for meg ;) Ha en super søndag, klemklemklem :)

Georgine

12.09.2010 kl.09:58

Tipper at den sjokoladen antaglivis ikke smaker noe særlig godt. Kos deg med sjokoladen, litt må vi jo unne oss. Kan jo ikke bare telle kalorier hele tiden og så hjelper jo sjokolade på humøret også, hvis man spiser med måte da. Ha en god søndag.

I gode og onde dager!

12.09.2010 kl.11:36

Jeg blir kvalm av skjokolade.

whooah - Line

12.09.2010 kl.19:41

Kjenner meg veeldig godt igjen!

Ja, blir nok litt hver dag dessverre :/ Må ha noe med sjokolade hver dag; sjokolade, kokesjokolade, kakao, sjokomelk, sjokoladepudding/mousse, sjokoladeis, muffinsrøre med sjokopulver >.< jaja.. i første omgang skal jeg prøve å ikke spise noe vanlig sjokolade untatt i helga!

Med andre ord

12.09.2010 kl.22:04

Godt å se at det er flere enn meg med samme last. ;-)

Siven: Livet ditt må være fattig. Hihi.

leirabestas

13.09.2010 kl.07:55

Nei jeg spiser ikke mye sjokolade,men som du får jeg av og til ett sug etter det.

For meg er det jo greit,vi har ikke butikk så det er bare å la være å ha ett lager i hus

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits