Sykdom og sirkus

Ukas favorittdag nærmer seg slutten... For vårt vedkommende har den hatt både morsomt og mindre morsomt innhold.

Anna har vært syk et par dager. Hun har hatt feber og en helt ekstrem hoste, noe som sammen med astmaen hennes er en dårlig kombinasjon. Jeg var derfor hjemme fra jobb med henne i går. Da lå hun stort sett slapp og hostet på sofaen hele dagen, med feber som steg utover kvelden. Stakkars lille, tynne kroppen fikk ikke fred for hosten og ble så sliten, så sliten. Vi bestemte allerede i går at hun måtte holde seg hjemme i dag også. Fredag er min fredag, så da gikk det heldigvis ikke ut over jobben at hun var hjemme fra skolen. Heldigvis ser det ut til at hun nå er over den verste kneika - hun har kviknet til utover dagen. Men så, på formiddagen i dag, sto Astrid plutselig i døra lenge før skoledagen var over. Hun hadde veldig vondt i magen og var kvalm. Da bar det rett til sengs med henne også. Stakkars jenter. Ikke greit for morshjertet å se på at ungene er syke. Man vet ikke hva godt man kan få gjort for dem og skulle mye heller vært syk selv enn å se dem lide.

Andrine og jeg har derimot hatt en strålende kveld! Mens vi plasserte de to storesøstrene trygt foran TV-skjermen, innstilt på X-factor, bar det av gårde for oss på sirkus Arnardo! La det være sagt med en gang. Jeg er definitivt ikke noe sirkusmenneske. Jeg har vært på sirkus kun en gang i mitt liv, det var også sirkus Arnardo, men det er omtrent 35 år siden. Hihi. Du snakker om å føle seg gammel! Uansett, Andrine er i den rette fascinasjonsalderen for slikt, og jeg bestemte at hun og jeg skulle benytte anledningen til å besøke sirkuset, som besøkte vår bydel i dag. Andrine satt med kulerunde øyne og åpen munn under hele forestillingen og sugde til seg inntrykkene. Etterpå gikk praten uavbrutt helt til hun sovnet av utmattelse. ;-) For min del ble det sirkusbesøket en positiv overraskelse siden jeg hadde små forventninger på forhånd. Jeg lot meg rive med og likte faktisk det jeg så. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle synes forestillingen skulle være verdt den stive prisen (vi hadde valgt gode plasser når vi for en gangs skyld skulle gå), men det synes jeg til gangs. Vi koste oss begge med klovner, artisterier og dyr (jeg vet dette med dyr i sirkus er omstridt, men jeg velger å tro at dyrene har gode kår og dermed presterer godt) og i tillegg unnet vi oss popcorn, brus og dessuten en sukkerbombe av de sjeldne i form av klovneslikkepinne til frøkna.

Kameraet har fått hvile et par dager. Jeg fant ut at jeg heller ville nyte sirkusforestillingen enn å prøve å ta bilder som ikke ville bli 100 % uansett pga vanskelige lysforhold og lite ideell plassering (kan jo ikke akkurat stille meg i manesjen heller!). Så dette innlegget blir kjedelig bildefritt.

Hvis du ikke har vært på sirkus på en stund og bor i Rogaland, har du fremdeles flere sjanser til å få med deg litt sirkusmoro på tampen av sesongen. Sjekk ut Arnardos hjemmesider for informasjon. Og et lite tips til slutt: Man kan bestille billetter til godt rabattert pris på internett. Det visste ikke vi før i dag, så på oss ble det full pris. :-P

Videre i helga ser værmeldingen veldig lovende ut i forhold til å ta storopprydning på jentenes rom, inkludert klesskapene. (Nå synes jeg selv at jeg var veldig positiv i måten å se det på, hihi.) Benn er bortreist i helga (igjen...), så vi jentene skal kose oss hjemme alene så godt vi bare kan. Og da pleier det å bli bra.

Men nå:

zwani.com myspace graphic comments

...og kommer til å ta tidlig kvelden. Tar med meg boka mi og gleder meg til å legge meg og snuse inn lukten av rent sengetøy.

God natt, alle sammen. Håper fredagsnatta di blir deilig. ;-)
4 kommentarer

Gunn

10.09.2010 kl.22:53

Jeg joiner deg og tar kvelden jeg også :) Høres ut som dagen ble riktig så vellykket :)) Ha en fin lørdag i morgen! God bedring til alle dine syke...

leirabestas

11.09.2010 kl.07:23

Det er sant,å se barna sine syke er alt annet en moro,da mine barn var små sov dei heldigvi seg gjennom sykdommen.Ønsker dine en god bedring så får vi håpe att resten ikke får det også.Sirkus prøvde eg meg på 2 ganger når barna var små,men du for ett styr dei ville jo bare heim igjen og andre gangen måtte eg bare avslutte og sende bud på min mann å hente oss,du snakker om jubel når far kom,så det har eg ikke prøvd meg på flere ganger.Så bra att dere fikk full utellig på opplevelsen:)). ha en fin lørdag

Katrine Stensland

11.09.2010 kl.07:38

Mine barn har aldri vært på sircus... fordi jeg egentlig ikke liker det... Hittil har det gått greit, men i sommer har Jon Ulvar lagt merke til plakatene, og lurt på hva det er for noe. Spørs om vi må gi det en sjanse neste år.

God bedring til de syke, og god helg til alle sammen!!

Creativboligstyling.

11.09.2010 kl.12:30

God bedring til barna! Huff så kjedelig det er når se minste er syke. men heldigvis så blir de fort friske også :)) Du skriver så koselig, fornøyelse å lese om Cirkus besøket. Jeg er veldig allergisk mot sagflisen og dyrene på Cirkus...så jeg kan ikke gå å oppleve det ;)

Men husker et slangemenneske jeg så engang..det var spesielt! Det er en egen stemning m å være på Cirkus :)

Ha en strålende lørdag!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits