4 om dagen

I stor kontrast til kostholdsrådet om 5 om dagen, kommer 4 om dagen her! Dette blogginnlegget har ingenting med frukt og grønnsaker å gjøre, men derimot med 4 ting som beskriver mine tanker om hverdagen, slik jeg opplever den akkurat i dag.

Inspirasjon til dette innlegget kommer fra min kjære, snille bloggvenninne, Anette, som villig har lånt vekk illustrasjonene sine til meg. Hennes tilsvarende innlegg må du gjerne kikke på... Det kan du finne her.

Jeg må huske å være takknemlig for alt det positive i livet mitt, selv når nakkeskade og hverdagsstress truer med å kvele de positive tankene.

Jeg ønsker meg rene vinduer! ;-)

Jeg vil forbedre meg i forhold til å ringe til de jeg er glad i og setter pris på. For meg er det et tiltak å ringe til folk, og har en liten sperre på akkurat det. Telefonregningen min er dermed mikroskopisk per i dag, men her har jeg i alle fall et tydelig forbedringspotensiale.

Her kunne jeg skrevet veldig masse, men velger å fokusere på min arbeidsgiver. Ledelsen ved skolen jeg jobber er så utrolig dyktig til å se og verdsette den jobben vi lærerne gjør. De får meg til å føle meg betydningsfull til tross for at jeg gjennom 4 år har hatt mye fravær på grunn av nakkeskaden min. Jeg har fått en godt tilrettelagt arbeidssituasjon og har en kjempegod dialog med ledelsen, og jeg har møtt masse forståelse og oppmuntring. Det er verdt å sette pris på og er virkelig ikke alle forunt! 

Da utfordrer jeg deg: Vil du dele dine 4 om dagen, enten i kommentarfeltet eller i bloggen din?


Én kommentar

leirabestas

08.09.2010 kl.19:00

Jeg skal prøve å ta utfordringen på min egen blogg,skal tenke litt blir muligens i morgen.

Hvilken skole jobber du på?

Du hadde 4 fornuftige 4 om dagen:))

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits