Spennende plateutgivelse i dag

Min dyktige og flotte bloggvenninne, Maria Mohn, lanserer sitt debutalbum i dag! Jeg er SÅ imponert. Dette er en stor dag for henne, naturlig nok. Jeg håper utgivelsen blir en stor suksess og er overbevist om at vi får høre mye mer til denne dyktige dama i dagene, månedene og årene som kommer. Allerede i dag har jeg hørt henne på radio, og jeg vet at det kommer en artikkel om henne i bladet Kamille i høst og hun skal delta i det populære programmet Beat for beat på NRK den 5. november. Blant annet. Plata er imidlertid altså ute allerede i dag. Dette er musikk som er lett å like, og som blir sunget av en kvinne med en alldeles fortryllende stemme. Løp og kjøp, sier jeg bare! ;-)

Mer informasjon om Maria og platen hennes kan du finner på bloggen hennes her, eller på denne nettsiden, hvor jeg for øvrig har lånt bildet over fra. Hvis du klikker deg inn på hennes MySpace her, får du også anledning til å lytte på noen smakebiter av musikken hennes.

Lykke til med alt det spennende som skjer rundt deg i disse dager, Maria! ♥


Stikkord:

6 kommentarer

leirabestas

07.09.2010 kl.08:12

Får ønske henne lykke til eg og da,får nok sett henne på beat for beat da

altvel

07.09.2010 kl.08:41

Supert. Jeg heier på Maria- så en innslag om henne i søndagsavisa også(Dagbla`)

Dette går veien, er overbevist om det:)

Sanne Caroline Kvitnes

07.09.2010 kl.08:59

Hun er kjempe flink! Hun har også blitt min nye sangpedagog, gleder meg til å begynne hos henne. :-)

Creativboligstyling.

07.09.2010 kl.09:55

Har hørt henne tidligere, kjempe flink! Må få med meg programmet da! Og så søt du er som promoterer henne på bloggen din:) God du!

Ha en super dag Hege!

Klemkelm:D

kristin

07.09.2010 kl.15:50

Så spennende :) !

Maria Mohn - debutplate ute nå :)

11.09.2010 kl.22:30

Så UTROLIG koselig, Hege!!! Tusen, tusen takk :) :) :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits