Loppis - fjelltur - kino

Overskrifta oppsummerer innholdet i dagen vår ganske så godt.

Til strålende sol og sommervarme varmere enn i sommer (hurra!), våknet jeg før fuglene feis i dag tidlig, fullstappet av energi. Hadde rukket å stelle meg, legge sammen og rydde vekk 3 fulle stativ med rene klær, rydde, støvsuge, vaske litt og spise frokost før klokka var 11. De som kjenner meg vet at jeg er et B-menneske av dimensjoner, så dette var rett og slett en kjempeprestasjon! ;-)

Klokka 12 åpnet et loppemarked i gata vår, og vi tuslet selvfølgelig bort. Mer eller mindre tilfeldig var vi klare til å gå bort et par minutter før de åpnet. Området var sperret av med et tau, og i det tauet falt gikk det opp for meg hvor ivrige enkelte er etter å sikre seg de beste loppefunnene. Mennesker i alle aldre hadde en utgangshastighet som 100-meterløperne i friidrett kan misunne dem. Folk kastet seg over funnene og rev til seg det de på forhånd hadde sett seg ut. Jeg trodde knapt mine egne øyne. Visst vet jeg at loppemarkeder er populært, men at noen skulle være så desperate, hadde jeg nok ikke innbilt meg. Selv rotet jeg litt i en eske med skrammel (i ro og fred, hehe) og fant en tupperwareform (til geleer, puddinger o.l.) til 10 kroner og var såre fornøyd med det. Masse kjentfolk å skravle med fant jeg også. Det var minst like trivelig som å lete. ;-) Benn fant en liten oppbevaringskommode, et gammelt videokamera og en komplett barbermaskin fra 50-tallet i original eske med bruksanvisning og hele pakka til 20 kroner per artikkel. Produktene er ment som rekvisitter til studioet vårt. Fornøyde med fangsten var vi begge... ;-)

Etterpå var vi enige om at en tur til Lifjell ville være en super søndagsutflukt. Lifjell er i (litt lang, men overkommelig!) gangavstand fra huset vårt. Bildene under er tatt på Lifjell i dag:Benn nyter utsikten mot Stavanger.Avslapping må til på en hard "ekspedisjon". ;-)Ved varden...Mer varde, men nytt menneske som poserer! HeheMat må man ha!
Vi koste oss med rester fra gårsdagens taco. Nam nam!


Oppe på området er det flere mindre varder.Utsikten andre veien er mot Hommersåk.
Omtrent midt på dette bildet bor vi. :-)

Nå venter snart Varg Veum på oss i Sandnes, med sin "Skriften på veggen". Jeg gleder meg til en forhåpentligvis god date. ;-)

9 kommentarer

altvel

05.09.2010 kl.19:33

Sprekinger! Så fin utsikt, og tungt å gå i fjellet:) Gir litt god følelse, da.

Hvil ut i kveld.

Hege O)

anettesbokboble

05.09.2010 kl.20:25

Nyydelige bilder! Artig med loppis, en studie i seg selv hvor "gale" folk kan bli ;) Kos dere på kino, klemklem :)

leirabestas

05.09.2010 kl.22:44

En flott dag,og takk for nydelige bilder fra Lifjell.

Det var artigt å se fjellet på nærthold .Mine besteforeldre på farsida er fra Hommersåk,så faren min vokste opp der og bestemor gikk mye på Lifjell.Når alle barna deres var blitt ungdommer da emigrerte dei til usa,

Gunn

05.09.2010 kl.23:29

Varder er så vakkert og et yndet foto-objekt. :) Jeg VET at du koste deg på kino!! :)) Jeg er litt utafor på bloggen om dagen-er mye som skjer, så jeg har rett og slett ikke tid :)) Jeg og Lars begynte på Bugg-kurs over 5 uker i dag :) Hver søndag. Og i tillegg var vi på byen i går-heidundrendes full og veldig festlig kveld!! (uten misforståelser og tull, veldig godt!!) Uken her blir det masse planlegging og møter til oppstart neste mandag. Men vi rekker nok å snakkes litt innimellom. Håper du får en god natts søvn og våkner like pigg i morgen. Her i Trøndelag er det meldt opp til 20 grader til uken-herlig!! :)

Med andre ord

06.09.2010 kl.11:51

altvel: Jeg var helt utslitt i kveld, skal jeg si deg. Takket være en spennende kinoopplevelse klarte jeg å holde meg våken. ;-)

Med andre ord

06.09.2010 kl.11:51

anettesbokboble: Tusen takk for koselig kommentar. Kinoen var spennende!

Med andre ord

06.09.2010 kl.11:52

leirabestas: Å, så gøy! Jeg visste ikke at du hadde aner her på Hommersåk. Det er en veldig naturskjønn og fin plass å bo.

Med andre ord

06.09.2010 kl.11:54

Gunn Berit: Joda, filmen var knallgod og spennende.

Jeg skjønner at du har mye på planen om dagen og at bloggen blir nedprioritert. Sånn er det litt for min del også, men vi kommer nok sterkere tilbake, begge to. ;-)

Lykke til med alt det spennende som skal skje i forbindelse med jobbstarten din. Krysser fingrene for at alt blir perfekt!

leirabestas

06.09.2010 kl.16:18

Jovist har nok en del tremeninger der.Min farmor hette Maalfrid Bjerga og min farfar Alfred Lie,bestefaren min jobbet som prest.Det er ikke utenkelig att du kjenner noen i min slekt

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits